Vadócz Krisztián Uruguayba igazolt - hivatalos

Hivatalossá vált, amit a csakfoci.hu már korábban előrevetített: Vadócz Krisztián Uruguayban folytatja pályafutását.
Privacsek András 2022. július 10., vasárnap 9:15
Hivatalossá vált, amit a csakfoci.hu már korábban előrevetített: Vadócz Krisztián Uruguayban folytatja pályafutását.
Szerző: Privacsek András 2022. július 10., vasárnap 9:15

Honlapunk értesüléseinek megfelelően, Vadócz Krisztián Uruguayba igazolt. A 42-szeres válogatott középpályás a Central Espanol Futbol Club játékosa lett. A nagy múltú klub 1984-ben bajnok volt, jelenleg a másodosztályban szerepel.

Vadócznak ez a harmadik uruguay-i csapata, hiszen 2020-ban a Penarolhoz igazolt, az 52-szeres bajnokcsapatnál a korábbi világklasszis, Diego Forlan volt az edzője. 2021 tavaszán pedig a Montevideo Wanderers szerződtette.

Vadóczot magyarul üdvözölte új klubja, a Central Espanol Futbol Club:

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz