Itt a bejelentés: Szoboszlai megerősítette, hogy távozik Salzburgból a télen

A magyar válogatott középpályása elismerte, hogy az utolsó két meccse következik az osztrák klub színeiben. Arról viszont még döntött(?), hol folytatja.
Dudás Gábor 2020. december 13., vasárnap 21:58
A magyar válogatott középpályása elismerte, hogy az utolsó két meccse következik az osztrák klub színeiben. Arról viszont még döntött(?), hol folytatja.
Szerző: Dudás Gábor 2020. december 13., vasárnap 21:58

A magyar válogatott középpályás vasárnap, a LASK elleni rangadó (3-1) után a Sky tévécsatorna kérdésére, miszerint a téli szünet előtti két meccs az utolsó kettő lesz-e számára az osztrákoknál, azt válaszolta:

Pontosan így van.

A 20 éves légiós ugyanakkor nem árulta el, hogy hová szándékozik igazolni.

Még nem döntöttem erről

- jelentette ki.

Szoboszlai Dominik egybehangzó sajtóértesülések szerint hamarosan az RB Leipzig futballistája lesz, a szerződésében már az utolsó részleteket véglegesítik, és még karácsony előtt hivatalosan bejelentik a klubváltását.

A magyar játékos - akinek a szerződése 2022-ig szól Salzburgban - a kivásárlási árának megfelelő 25 millió euróért költözhet Lipcsébe.

Eddig 17 labdarúgó - többek között Gulácsi Péter - igazolt az osztrák klubtól a testvéregyesülethez, az RB Leipzighez. A német csapatnak a kapuson kívül van még egy magyar válogatott játékosa, Willi Orbán. (MTI)

Kicker: Szoboszlai olcsóbb lesz, mint gondolták - kattints a részletekért!

Szoboszlait megszólaltatta vasárnap röviden az átigazolásokra szakosodott olasz újságíró, Fabrizio Romano is. Neki így nyilatkozott a 20 éves magyar középpályás:

"Sok pletyka kering rólam, a legújabb a Leipzig kapcsán, de még mindig van időm gondolkodni és dönteni. Azt a döntést fogom végül meghozni, ami a lehető legjobb a számomra. Ráadásul még fontos mérkőzések várnak rám Salzburgban" - tette hozzá.

Romano szerint egyébként Lipcsében remélik, hogy napokon belül lezárhatják az átigazolási ügyet, azaz megszerezhetik Szoboszlai aláírását.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz