Szalai Ádámnak már nincs jövője a klubjánál - sajtóhír

Svájci lapinformációk szerint minden bizonnyal ez az utolsó (fél)idénye Bázelben.
Dudás Gábor 2022. október 7., péntek 15:10
Svájci lapinformációk szerint minden bizonnyal ez az utolsó (fél)idénye Bázelben.
Szerző: Dudás Gábor 2022. október 7., péntek 15:10

"Szalai Ádámnak valószínűleg nincs jövője az FC Baselnél" - írja a svájci 4-4-2.com, kiemelve, hogy Magyarországon a 34 éves csatár ünnepelt hősnek számít, ahogy az a válogatottól történt szeptemberi visszavonulásakor is látszott,

Bázelben azonban "már nincs jövője".

A támadó ebben a szezonban csak mellékszerepet játszik Alex Frei csapatában, a vezetőedző inkább a fiatalabb alternatívákat használja támadásban - ahogyan ez nemrég a St. Gallen elleni 3-2-es győzelem alkalmával is történt, ahol Andi Zeqiri, Zeki Amdouni, Dan Ndoye és Darian Males először lépett pályára. Később a rutinosabb játékosok közül Liam Millar és a gólszerző Bradley Fink is lehetőséget kapott, Szalai viszont 90 percen át a kispadon ült.

A lap azt írja, hogy "nem sok minden utal arra, hogy Szalai pozíciója változni fog a következő hetekben vagy hónapokban. A rutinos csatárt a szezon végéig köti szerződés kluzbjához, de még egy téli távozás sem tűnik kizártnak az esetében, még akkor sem, ha a csatár eddig abszolút példásan teljesített Bázelben" - fogalmaznak.

Szalai Ádám idén februárban igazolt a 20-szoros svájci bajnokhoz, amelynek mezét eddig összesen 24 tétmeccsen viselhette, ezeken pedig 6 gól és 1 gólpassz volt a mérlege.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Minden, amit az Eb-selejtezők sorsolása előtt tudni kell - külön kalapba rakják az NL-döntősöket
Az azonos csoportban lévő csapatok oda-visszavágós rendszerben mérkőznek meg egymással, és mindegyik csoportból az első két helyezett kvalifikálja magát a 2024-es Európa-bajnokságra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz