Miután beállt a magyar légiós, kisebb csoda történt a pályán - videó

Nagy mentést mutatott be az Altach az osztrák élvonalbeli bajnokság alsóházi rájátszásában, ráadásul az Admira Wacker elleni idegenbeli siker még sokat érhet az utolsó fordulóban. 
Dudás Gábor 2022. május 16., hétfő 11:47
Nagy mentést mutatott be az Altach az osztrák élvonalbeli bajnokság alsóházi rájátszásában, ráadásul az Admira Wacker elleni idegenbeli siker még sokat érhet az utolsó fordulóban. 
Szerző: Dudás Gábor 2022. május 16., hétfő 11:47

A Rhaindorf Altach úgy léphetett pályára az Admira elleni idegenbeli találkozón, hogy egy esetleges vereséggel elbúcsúzhat bennmaradási álmaitól. A találkozó az első órában kiegyenlített játékot hozott, aztán néhány csere komoly fordulatot hozott a mérkőzésen.

Az 58. percben Bukta Csaba, majd néhány perccel később Reiter és Haudum is beállt a vendégeknél. A 20 éves magyar szélső lendületes futballjával többször is meg tudta zavarni és keverni a hazai védelmet, a másik két cserejátékos pedig 1-1 gólt szerzett az esélyesebb rivális stadionjában, ráadásul a hajrában.

A még(?) sereghajtó Altach végül nagy meglepetésre 3-0-ra győzött idegenben, így ha az utolsó fordulóban, az alsóházat vezető Tirolt is legyőzné hazai pályán, úgy bebiztosíthatná bennmaradását az élvonalban.  De még visszatérve a bécsi mérkőzésre: az Admiránál is szerepelhetett volna egy magyar játékos, de Major Sámuelt végül nem cserélték be.

Buktának pedig ez volt a 18. élvonalbeli bajnokija az idényben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz