Megindult a roham Kleinheislerért az Eb-szereplése után: "Ez a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy eladjuk"

Az NK Osijek szakvezetője, Nenad Bjelica szerint több érdeklődő is bejelentkezett már Kleinheisler Lászlóért, de konkrét ajánlatot még nem kapott az eszéki klub a magyar válogatott középpályásért.
Dudás Gábor 2021. június 27., vasárnap 17:55
Az NK Osijek szakvezetője, Nenad Bjelica szerint több érdeklődő is bejelentkezett már Kleinheisler Lászlóért, de konkrét ajánlatot még nem kapott az eszéki klub a magyar válogatott középpályásért.
Szerző: Dudás Gábor 2021. június 27., vasárnap 17:55

Mint ismeretes, Kleinheisler László alapembere volt az Európa-bajnokságon a torna halálcsoportjában helyt álló és 2 pontot is szerző magyar válogatottnak. A 27 éves középpályás a portugálok, a franciák és a németek ellen is kezdőként lépett pályára és összesen 250 percet futballozott a három találkozón.

A több csapattársához hasonlóan kiemelkedőt nyújtó futballista teljesítményével több csapat figyelmét is felhívta magára, erről eszéki edzője, Nenad Bjelica nyilatkozott a germanijak.hr cikke szerint.

- Még nem tudjuk, kik lesznek az érkezők, több kiszemeltünk is van, de döntés még nem született róluk. Nem is kell sietnünk, már csak azért sem, mert elegendő játékos van a keretünkben. De az például még változtathat a helyzeten, ha Kleinheisler László távozik tőlünk.

Sokan érdeklődtek már felőle, hívtak, kerestek minket, de konkrét ajánlatot még nem tettek érte. Kleinheisler a szerződése utolsó évébe lép, úgyhogy ez a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy eladjuk, persze abban az esetben persze, ha úgy dönt, nem hosszabbít velünk. A klub álláspontja egyértelmű, szeretnénk, ha maradna, de majd meglátjuk, neki mik a tervei

- mondta a szakember.

Kleinheisler 31 bajnokin lépett pályára a horvát élvonalban a második helyen végzett eszéki együttesben és 6 gólja mellett 6 gólpassza is volt, csapata kulcsemberének számított a legutóbbi idényben.

Olvastad már?
Eb 2020: Öt olasz a torna álomcsapatában, Ronaldo kimaradt - az összes hír az Európa-bajnokságról itt!
Június 11. és július 11. között, 12 UEFA-tagország 11 városában - köztük Budapesten - rendezik meg a 2020-ról idénre halasztott labdarúgó Európa-bajnokságot, amelyen a magyar válogatott is részt vesz. A csakfoci.hu részletesen foglalkozik az Eb-vel és minden vele kapcsolatos hírrel Eb-rovatában!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz