Magyar válogatott játékosa miatt kapott súlyos büntetést a Partizan

A szerb Partizan csapata 2024 telén igazolhat újra játékost, miután nem fizette ki Holender Filip átigazolási árát a Luganónak.
Póczik Dávid 2022. április 29., péntek 9:39
A szerb Partizan csapata 2024 telén igazolhat újra játékost, miután nem fizette ki Holender Filip átigazolási árát a Luganónak.
Szerző: Póczik Dávid 2022. április 29., péntek 9:39

Súlyos büntetést kapott Holender Filip csapata, a szerb elsőosztályban szereplő Partizan együttese - írja a kurir.sr. A bajnokság második helyén álló együttes ellen a svájci Lugano indított eljárást a FIFA-nál, miután a szerb klub nem tett eleget fizetési kötelezettségének Holender szerződtetése után.

Az a döntés született, hogy

a Partizan legközelebb a 2024-es téli átigazolási időszakban vehet újra labdarúgót,

kivéve, ha addig kifizeti a Luganót. A svájciak 2020-ban adták kölcsön a 27 éves magyar válogatott játékost a szerbeknek, akik egy év múlva végleg megvették az egykori kispesti labdarúgót.

A portál szerint a 16-szoros válogatott játékosnak csak az 50 ezer eurós kölcsönszerződési költségét fizette ki a szerb fővárosi klub, a 450 ezres átigazolási díjat nem. Amennyiben ez az összeg megérkezik, akkor megsemmisül a FIFA által kiszabott szankció.

Olvastad már?
Miriuta kifakadt a 18-szoros bajnokcsapat edzőjére: "Nem tiszteli sem a csapatot, sem Romániát"
Miriuta László arról beszélt, szerinte elfogadhatatlan az, hogy a Dinamo Bukarest edzője, Dusan Uhrin hat év alatt sem tanult meg románul.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz