Légiósok: Szalai Ádám duplázott, aztán bejelentette élete hírét - videó

Szalai Ádám két góljának is köszönhetően a svájci Basel idegenben nyerte meg 4-2-re a Grasshoppers elleni vasárnapi bajnoki rangadót. 
Dudás Gábor 2022. március 20., vasárnap 19:04
Szalai Ádám két góljának is köszönhetően a svájci Basel idegenben nyerte meg 4-2-re a Grasshoppers elleni vasárnapi bajnoki rangadót. 
Szerző: Dudás Gábor 2022. március 20., vasárnap 19:04

Szalai Ádámnak érdekes meccse volt a vasárnapi, hiszen a bázeliek téli szerzeményét egy félidőn keresztül jól tartotta a Grasshoppers védelme, alig találkozott a labdával az ellenfél büntetőterületén belül a csatár.

A második félidőben azonban két góllal eldöntötte a meccset és ünnepelt hősként cserélhette le edzője a 86. percben. Az első gólnál Bolla Bendegúz hibája után fejelt a hálóba, majd egy kapáslövéssel állította be a végeredményt a magyar válogatott csapatkapitánya.

A Basel 4-2-s idegenbeli sikerével megerősítette második helyét a tabellán, annak is köszönhetően, hogy a Young Boys - amelynél végig a kispadon ült Varga Kevin - otthon kikapott 2-1-re a listavezető FC Zürichtől.

Szalai a mérkőzést követően aztán nagy hírt osztott meg a nagyvilággal, a sport.ch szerint ugyanis elárulta, hogy augusztusban apa lesz. Erről egyébként már gólöröme is "árulkodott"...

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz