Légiósok: "Nagyon fáj" - tovább csúszik Szoboszlai lipcsei bemutatkozása

A vártnál később mutatkozhat be a német Bundesligában az RB Leipzig csapatát erősítő Szoboszlai Dominik. A lipcseiek magyar válogatott 20 éves középpályása combközelítő-izomsérüléssel bajlódik.
Csakfoci Admin 2021. január 5., kedd 15:52
A vártnál később mutatkozhat be a német Bundesligában az RB Leipzig csapatát erősítő Szoboszlai Dominik. A lipcseiek magyar válogatott 20 éves középpályása combközelítő-izomsérüléssel bajlódik.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. január 5., kedd 15:52

A lipcsei csapat életével foglalkozó portál, az rblive.de beszámolója szerint Szoboszlai Dominik a keddi bemutatkozó sajtótájékoztatóján elmondta, izomsérüléssel bajlódik, és már korábbi állomáshelyén, Salzburgban is hosszabb ideje fájdalomcsillapítókkal tudott játszani. Nagy valószínűséggel húszéves magyar válogatott középpályás várhatóan február elején csatlakozhat majd a kerethez és kezdheti el teljes értékű edzésmunkát.

Mindez azt jelenti, hogy kihagyja a szombaton esedékes Dortmund elleni bajnokit, amit az új klubja előzetesen prognosztizált nála.

- Tökéletes bemutatkozás lett volna. Nagyon fáj, hogy nem játszhatok a Dortmund ellen. Vigyáznom kell az egészségemre, ez a legfontosabb és most csak előre tekintek. A lehető leghamarabb szeretnék visszatérni, mielőbb meggyógyulni. A cél, hogy minél előbb elkezdhessem újra az edzéseket, hogy ne csak 80-90 százalékot tudjak nyújtani a pályán, hanem 110 százalékot - mondta Szoboszlai, aki tavaly az ünnepek előtt igazolt a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató együtteshez.

Sajtóhírek szerint 20 millió eurót fizettek érte, esetleges továbbértékesítés esetén további részesedés jár az osztrákoknak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez Milos
Portugál lapértesülés szerint az Atlético Madrid és a Real Sociedad is bejelentkezett Kerkez Milosért, akiről a Benfica már régóta tárgyal.
ETO
Antonio Munoz
Úgy tudjuk, egyre kisebb az esély arra, hogy Antonio Munoz marad az ETO vezetőedzője.
Puskás Akadémia
Alexandru Baluta
A felcsútiak távozó román légiósa az egyik közösségi oldalon elbúcsúzott NB I-es csapatától.
Tovább az összes átigazoláshoz