Légiósok: Magyar kapusa parádéjával menekül a kieséstől a görög csapat - videó

Nagy Gergely, a görög élvonalbeli AEL Larissza korábbi U21-es magyar válogatott kapusa ismét nagyszerű teljesítménnyel járult hozzá csapata újabb sikeréhez.
Csakfoci Admin 2021. április 12., hétfő 12:42
Nagy Gergely, a görög élvonalbeli AEL Larissza korábbi U21-es magyar válogatott kapusa ismét nagyszerű teljesítménnyel járult hozzá csapata újabb sikeréhez.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. április 12., hétfő 12:42

Hosszú hónapok óta először elmozdult a kiesőhelyről a görög élvonalban szereplő AEL Larissza, amely idegenben aratott fontos győzelmet az Atromitosz ellen, és a meccs hőse a kapuját góltalanul tartó Nagy volt.

A legutóbbi 1-0-s sikerből tevékeny részt vállalt az együttes magyar kapusa, Nagy Gergely, aki parádés teljesítményt nyújtott, védések sorozatát mutatta be. Két komoly bravúrja is volt: előbb a 38. percben egy kb. 30 méterről eleresztett lövést ütött fölé, majd csapata 1-0-s vezetésénél, az 52. percben egy szabadrúgás után a rövidre tartó labdát tolta ki szögletre, így újabb kapott gól nélküli meccset (clean sheet) hozott le.

Nem szabad elmenni amellett sem, hogy Nagy hetek óta remek formában véd, sőt a statisztikai mutatókban is jeleskedik, hiszen a rájátszásban a kapusok között a második legtöbb - összesen 11 - védést mutatott be, amire joggal lehet büszke.

Neked ajánljuk
Átigazolások
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Tovább az összes átigazoláshoz