Fotó: bromsgrovesporting.co.uk

Légiósok: Anglián belül váltott klubot a Liverpool ellen berobbant magyar játékos - hivatalos

Az angol hetedosztályban szereplő Bromsgrove Sporting kölcsönvette az Aston Villa tehetséges kapusát, Onódi Ákost.
Nyikes Zoltán 2021. július 17., szombat 11:02
Fotó: bromsgrovesporting.co.uk
Az angol hetedosztályban szereplő Bromsgrove Sporting kölcsönvette az Aston Villa tehetséges kapusát, Onódi Ákost.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. július 17., szombat 11:02

Péntek este hivatalosan is eldőlt, hogy az Aston Villa tartalékcsapatában védő magyar játékos, Onódi Ákos kölcsönben a Bromsgrove Sportingnál folytatja pályafutását, amely az angol hetedosztálynak megfelelő Southern League-ben szerepel, azon belül is a Premier divízióban.

– Miután beszéltünk az Aston Villával, nem kétséges, hogy Ákost a jövő játékosának tartják, és nagyra értékelik őt, így nyilvánvalóan örülünk a kölcsönszerződésnek. Ez a váltás Ákos számára nagyobb tapasztalatot jelent majd a felnőtt labdarúgásban, és lehetőséget kap arra, hogy lelkes közönség előtt játsszon otthon és idegenben is. Ő egy fiatal srác, aki tanulja "a szakmát", és remélhetőleg mi segíthetünk neki ebben. Beszéltem vele, és nagyon magabiztos, alig várja, hogy velünk játsszonnyilatkozta a klubhonlapon a 19 éves kapusról új edzője, Bren Kelly.

Mint ismert, Onódi az elmúlt szezonban a Liverpool elleni FA-kupa-mérkőzésen debütált az Aston Villa felnőttcsapatában, és rögtön parádés teljesítménnyel tette le a névjegyét, míg a tartalékoknál 16 alkalommal lépett pályára.

Egy korábbi interjúnk Onódi Ákossal:

Olvastad már?
Interjú: "Kettőt kihagyott a szívem" - nem puskázik a Liverpool ellen bemutatkozó 19 éves magyar kapus
Meseszerű történet: Onódi Ákos, az Aston Villa magyar kapusa 19 évesen debütálhatott a Liverpool elleni FA-kupa-mérkőzésen. A fiatal hálóőr - aki sorra zsebelte be a dicséreteket - a csakfoci.hu-nak adott interjúban többek közt arról is beszélt, milyen érzés volt az angol bajnok ellen játszani, illetve, mikor láthatjuk az angol élvonalban védeni. Interjú
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz