Fotó: bromsgrovesporting.co.uk

Légiósok: Anglián belül váltott klubot a Liverpool ellen berobbant magyar játékos - hivatalos

Az angol hetedosztályban szereplő Bromsgrove Sporting kölcsönvette az Aston Villa tehetséges kapusát, Onódi Ákost.
Nyikes Zoltán 2021. július 17., szombat 11:02
Fotó: bromsgrovesporting.co.uk
Az angol hetedosztályban szereplő Bromsgrove Sporting kölcsönvette az Aston Villa tehetséges kapusát, Onódi Ákost.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. július 17., szombat 11:02

Péntek este hivatalosan is eldőlt, hogy az Aston Villa tartalékcsapatában védő magyar játékos, Onódi Ákos kölcsönben a Bromsgrove Sportingnál folytatja pályafutását, amely az angol hetedosztálynak megfelelő Southern League-ben szerepel, azon belül is a Premier divízióban.

– Miután beszéltünk az Aston Villával, nem kétséges, hogy Ákost a jövő játékosának tartják, és nagyra értékelik őt, így nyilvánvalóan örülünk a kölcsönszerződésnek. Ez a váltás Ákos számára nagyobb tapasztalatot jelent majd a felnőtt labdarúgásban, és lehetőséget kap arra, hogy lelkes közönség előtt játsszon otthon és idegenben is. Ő egy fiatal srác, aki tanulja "a szakmát", és remélhetőleg mi segíthetünk neki ebben. Beszéltem vele, és nagyon magabiztos, alig várja, hogy velünk játsszonnyilatkozta a klubhonlapon a 19 éves kapusról új edzője, Bren Kelly.

Mint ismert, Onódi az elmúlt szezonban a Liverpool elleni FA-kupa-mérkőzésen debütált az Aston Villa felnőttcsapatában, és rögtön parádés teljesítménnyel tette le a névjegyét, míg a tartalékoknál 16 alkalommal lépett pályára.

Egy korábbi interjúnk Onódi Ákossal:

Olvastad már?
Interjú: "Kettőt kihagyott a szívem" - nem puskázik a Liverpool ellen bemutatkozó 19 éves magyar kapus
Meseszerű történet: Onódi Ákos, az Aston Villa magyar kapusa 19 évesen debütálhatott a Liverpool elleni FA-kupa-mérkőzésen. A fiatal hálóőr - aki sorra zsebelte be a dicséreteket - a csakfoci.hu-nak adott interjúban többek közt arról is beszélt, milyen érzés volt az angol bajnok ellen játszani, illetve, mikor láthatjuk az angol élvonalban védeni. Interjú
Elolvasom
Átigazolások
Légiósok
Sallai Roland
A Freiburgban játszó Sallai Roland édesapja, Sallai Tibor elárulta, hogy valóban vannak érdeklődők a fia iránt.
Kecskemét
Temesvári Attila
A csakfoci.hu információja szerint a Kecskemét a Szeged középhátvédjét, Temesvári Attilát akarja leigazolni.
MTK Budapest
Merényi Ádám
Profi szerződést írt alá az MTK Budapestnél a 18 éves Merényi Ádám. A 2004-es születésű, saját nevelésű labdarúgó már több mint egy éve bemutatkozott a felnőtt futballban és alapembere az ifi BL-ben sikeres csapatnak.
Tovább az összes átigazoláshoz
Neked ajánljuk