Fotó: twitter.com/theposhofficial

Légiósok: Angliából a Serie A BL-indulójához kerülhet a magyar játékos - sajtóhír

Egy külföldi sajtóban megjelent hír szerint a 24 éves magyar kapus, Gyollai Dániel a Serie A előző idényének bronzérmeséhez, az Atalantához kerülhet.
Nyikes Zoltán 2021. július 23., péntek 9:33
Fotó: twitter.com/theposhofficial
Egy külföldi sajtóban megjelent hír szerint a 24 éves magyar kapus, Gyollai Dániel a Serie A előző idényének bronzérmeséhez, az Atalantához kerülhet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. július 23., péntek 9:33

Hetekkel ezelőtt már megírtuk, hogy angol sajtóinformáció szerint az angol másodosztályba feljutott Peterborough átadólistára tette a magyar kapust, Gyollai Dánielt, aki az előző idényben csupán az EFL Trophy-sorozatban lépett pályára tétmeccseken.

A stopandgoal.com pedig úgy tudja, hogy

a 24 éves magyar játékos a Serie A-ban szereplő Atalantánál folytathatja pályafutását.

Gyollai ügye azonban jelenleg nem egyszerű, a portál azt írja, hogy a kapus és az angol klub között eléggé feszült a viszony és nagy valószínűség szerint szerződésbontásra kerül sor, a Peterborough sportigazgatója, Barry Fry dühösen így nyilatkozott: "Boldogan felbontjuk a szerződését közös megegyezéssel, és utána szabadon aláírhat bárkihez, akihez csak akar. Ha akar, akkor csatlakozhat a Real Madridhoz is."

A stopandgoal.com azonban hozzáteszi, a megoldás még messze van, hiszen a klub és a játékos között vita folyik az anyagiakról. Az Atalanta azonban kivár, és mivel Gyollai ügynökével jó kapcsolatot ápol az olasz klub, így optimistán tekintenek a jövőbe a felek.

A 24 éves labdarúgó 2020 nyarán igazolt a Wigantől a Peterborough-ba, korábban megfordult a Stoke utánpótlásában, hazánkban pedig a Honvéd és a Békéscsaba korosztályos együtteseinél játszott.

Olvastad már?
NB I: A Vidi is segítheti a BL-ben a Fradit
A csakfoci.hu értesülései szerint a Ferencváros elhalasztaná az NB I 2. fordulójára kiírt, MOL Fehérvár FC elleni bajnokiját.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz