Fotó: www.mlsz.hu

Légiósok: 22-szeres bajnokcsapat szemelte ki a magyar válogatott játékost - sajtóhír

A Galatasaray képviselőinek tetszett Holender Filip játéka a Törökország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen, ezért most megvizsgálják, mekkora összegért szerezhetnék meg a szélsőt.
Nyikes Zoltán 2020. szeptember 8., kedd 12:21
Fotó: www.mlsz.hu
A Galatasaray képviselőinek tetszett Holender Filip játéka a Törökország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen, ezért most megvizsgálják, mekkora összegért szerezhetnék meg a szélsőt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. szeptember 8., kedd 12:21

A múlt hét folyamán már megírtuk, hogy a Lugano magyar válogatott játékosa, Holender Filip iránt két olasz együttes, a Serie A-ból utolsó előttiként búcsúzott SPAL és a playoff útján az élvonalba feljutott Spezia is élénken érdeklődik.

A 26 éves játékost azonban nemcsak Olaszországban látnák szívesen, hanem Törökországban is,

miután a Galatasaray képviselői elégedettek voltak a szélső játékával a törökök elleni Nemzetek Ligája-találkozón

- a Lugano játékosa mellett a győztes gólt jegyző Szoboszlai Dominikot emelték ki - , amin Holender több veszélyes megoldása mellett kis híján remek gólt is szerzett, ám lövése a kapufáról kifelé pattant - írja a fotomac.com.tr.

A török lap megjegyzi, a 22-szeres bajnokcsapat elöljárói a következő napokban megvizsgálják, mekkora összegért tudnák megszerezni a Luganótól a magyar játékost. A Budapest Honvéddal korábban bajnoki címet ünneplő labdarúgó az előző idényben 29 fellépésén 5 gólt és 2 asszisztot jegyzett a svájci élvonalban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz