Kleinheisler hiába a csapat legjobbja, hamarosan távozhat a horvátok szerint - ez áll a háttérben

A magyar válogatott játékosának nem tudnak komolyabb fizetésemelést ígérni az új szerződésében, így valószínűsíthető, hogy elhagyja Eszéket.
Budai László 2022. október 18., kedd 11:01
A magyar válogatott játékosának nem tudnak komolyabb fizetésemelést ígérni az új szerződésében, így valószínűsíthető, hogy elhagyja Eszéket.
Szerző: Budai László 2022. október 18., kedd 11:01

A vecernij.hr értesülései szerint komoly átalakulások várhatóak a horvát élvonalbeli Eszéknél. Ugyan felmerültek azok a hírek, hogy a nemrégiben másodedzőből vezetőedzővé előre lépő Rene Poms csak november végéig marad a klubnál, ezt klubközeli informátoraira hivatkozva cáfolta a lap. A tréner jól érzi magát az egyesületnél, az Eszék legutóbbi négy bajnokiját mind megnyerte, így tényleg semmi ok nincs a váltásra.

A játékoskeret azonban alaposan kicserélődhet. A horvát oldal szerint több játékosnak is nagyon magas a fizetése, ami a jelenlegi gazdasági helyzetben nem maradhat így, ezért távozhat a csapat kapusa, Ivica Ivusic, aki akár a katari világbajnokságon is ott lehet a horvátokkal, és remek formája miatt biztosan lesznek kérői. Ráadásul mivel az Eszéknek több jó kapusa is van, így nem is kellene vennie helyette új játékost.

ugyancsak kérdéses a helyzete Kleinheisler Lászlónak, aki szintén kiváló teljesítményt nyújt, 12 bajnokin 5 gólnál és 4 asszisztnál jár a bajnokságban. A lap úgy látja, hogy mivel a klub nem tud már komoly fizetésemelést kínálni neki az új szerződésében, és minden bizonnyal érte is többen bejelentkeznek majd, így igen könnyen elképzelhető a távozása. Főként úgy, hogy az Eszék már elsősorban fiatal játékosaira támaszkodna, és rájuk építkezve képzeli el a jövőt.

Olvastad már?
Juhász az újjáformálódó Vidiről: "Szabi tud ebbe az öltözőbe berobbanni" - ha nincs karakteres játékos, akkor karakteres edző kell
Juhász Roland sportigazgató és Huszti Szabolcs vezetőedző is arról beszélt első nyilatkozatában, hogy a csapatot ki kell billenteni a rossz szériából.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz