Kifizethetik a magyar válogatott szélső vételárát - végleg megveszi a 27-szeres bajnokcsapat

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Partizan nagy valószínűség szerint él a vételi opciójával és végleg megszerezheti a Holender Filipet a szezon végén.
Csakfoci Admin 2021. április 13., kedd 10:46
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Partizan nagy valószínűség szerint él a vételi opciójával és végleg megszerezheti a Holender Filipet a szezon végén.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. április 13., kedd 10:46

Nem túlzás kijelenteni, hogy jó üzletet kötött Holender Filippel a 27-szeres jugoszláv/szerb bajnok Partizan, amely tavaly októberben vételi opcióval kiegészítve kölcsönvette a szezon végéig a magyar válogatott játékost a svájci élvonalbeli Luganótól, hiszen a 26 éves labdarúgó 19 fellépésén 8 gólt és 4 gólpasszt jegyzett eddig.

Honlapunk információi szerint ez a teljesítmény meggyőzte a belgrádi együttest arról, hogy a bajnokság végén érdemes lehet végleg is megszerezni Holendert, akinek

a szerződésében szereplő vételi opcióval nagy valószínűség szerint élni fog a Partizan és kifizeti a Luganónak a 450 ezer eurót.

A belgrádiak nagy valószínűség szerint a második helyen végeznek a mostani idényben a szerb élvonalban - hiszen jelenleg 12 pont a hátrányuk a Crvena Zvezda mögött hét fordulóval a bajnokság vége előtt, míg a harmadik Vojvodina előtt 14 egységgel vezetnek -, így az Európa Konferencia Ligában indulhatnak majd.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz