Hivatalos: Vadócz távozott a Penaroltól, de marad Uruguayban

Vadócz Krisztián szerződést bontott az uruguay-i Penarollal. Több kérője is van, egyelőre azonban nem dőlt el a sorsa.
Privacsek András 2021. április 18., vasárnap 12:16
Vadócz Krisztián szerződést bontott az uruguay-i Penarollal. Több kérője is van, egyelőre azonban nem dőlt el a sorsa.
Szerző: Privacsek András 2021. április 18., vasárnap 12:16

Honlapunk három napja számolt be róla, hogy egy szövevényes és bonyolult jogi helyzetet kell tisztázni Vadócz Krisztián szerződésével kapcsolatban. Ennek az ügynek került most pont a végére.

A Penarol a hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy megtörtént a szerződésbontás. Ezt követően a 42-szeres magyar válogatott középpályás a futbol.com.uy honlapnak nyilatkozott.

Nem volt könnyű ez a két hét számomra, de befejeződtek a tárgyalások és most már szabad játékos vagyok. Mivel nincs nyitva az átigazolási piac, maradok Uruguayban, ahol nagyon jól érzem magam.

Több klub is érdeklődött Vadócz iránt.

- Ez azt jelenti, hogy az itt mutatott teljesítményemre mások is felfigyeltek, de eddig nem foglalkoztam ezekkel a lehetőségekkel. A Penarol játékosai nagyon népszerűek az országban, ezt az első pillanattól éreztem. A mai napig megállítanak az emberek az utcán, még az ellenfelek szurkolói is gratulálnak, mondanak pár kedves szót. Az edzőváltás óta kevesebb lehetőséget kaptam, ezzel nem mindig értettem egyet, de ha egy percet kellett játszanom, akkor annyi idő alatt akartam bizonyítani.

Vadócz 2020 elején igazolt a Penarolhoz, ahol 29 tétmérkőzésen lépett pályára az 52-szeres bajnokcsapatban.

Honlapunk megkereste a játékos ügyeit intéző CMG menedzserirodát, ahonnan a következő tájékoztatást kaptuk Vadócz jövőjével kapcsolatban.

- Sokan feltételezik, hogy Krisztián a másodosztályban folytatja Diego Forlán csapatában, de most sokkal nagyobb az esélye annak, hogy marad az első osztályban, ahonnan több érdeklődő is van.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz