Először lőtt gólt tétmeccsen klubjában a magyar válogatott keret tagja - videó

A válogatott kerettag Szőke Adrián megszerezte első gólját tétmérkőzésen a holland élvonalbeli Heracles Almelo csapatában.
Dudás Gábor 2020. október 29., csütörtök 11:10
A válogatott kerettag Szőke Adrián megszerezte első gólját tétmérkőzésen a holland élvonalbeli Heracles Almelo csapatában.
Szerző: Dudás Gábor 2020. október 29., csütörtök 11:10

A klub honlapjának beszámolója szerint a Holland Kupa harmadik fordulójának szerdai játéknapján a középcsatár a 68. percben lépett pályára, majd a 92. percben ő állította be a 3-0-s végeredményt a vendég SC Telstar elleni meccsen.

Szőke Adrián tavaly nyáron, Kölnből igazolt a Heracleshez, amelynek eddig csak a második csapatában volt eredményes tétmeccsen. A felnőttek között két barátságos találkozón már betalált, előbb a Bayer Leverkusen, majd épp az SC Telstar ellen.

A zentai születésű futballista már az előző idényben is az első keret tagja volt, a mostani szezonban pedig csereként beállva rendszeres játéklehetőséget kap a Heraclesben. (az MTI híre nyomán)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz