Fotó: www,sltrib.com

Baráth: "Az edző jobban preferálja az új igazolást a helyemen" – ezért lenne jó ősszel a bolgár-magyar

Az Amerikában légióskodó magyar válogatott védő magával fog koccintani a jövő heti születésnapja alkalmából.
Nyikes Zoltán 2020. április 17., péntek 19:51
Fotó: www,sltrib.com
Az Amerikában légióskodó magyar válogatott védő magával fog koccintani a jövő heti születésnapja alkalmából.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. április 17., péntek 19:51

Az amerikai élvonalban szereplő Sporting Kansas City védőjével, Baráth Botonddal készült videóinterjú az M4 Sporton, ahol a jövő hét kedden 28. születésnapját ünneplő játékos elmondta, hogy a határzárak miatt nem tud kirepülni hozzá a családja, ezért egyedül fogja tölteni a jeles napot.

– Szerintem egyedül fogom tölteni itthon, aztán koccintok egyet magammal– mondta viccesen, majd hozzátette, hogy az edzésprogram keretein belül a futás, az erősítő gyakorlatok és a biciklizés mellett a jóga is szerepel a programjában. – Könyveket olvasok, főzök, vagy nyelvet tanulok, most az angolt próbálom perfektre fejleszteni.

Az MLS 2020-as szezonjából két fordulót játszottak le a csapatok a koronavírus-járvány terjedése miatti felfüggesztés előtt, ezen a két találkozón a magyar válogatott védő egyetlen percet sem játszott.

– Sajnos nem voltam a kezdőcsapat tagja.

Jött egy új srác a helyemre, őt az edző most jobban preferálja, és valószínűleg az újrakezdés után is az eddigi kettős fog kezdeni továbbra is,

de nekem is megvan az esélyem, hogy bekerüljek a kezdőbe. Tetszik ez a konkurenciaharc, ezáltal is csak fejlődni tudok, ha van egy olyan ember, aki előttem van és tudom, hogy őt kell kiszorítanom, akkor tudom fejleszteni magam – folytatta Baráth, aki a bajnokság folytatásával kapcsolatban azt mondta, hogy folyamatosan informálják őket, a legújabb hír az, hogy akár már júniusban elkezdődhetnek az edzések.

– Próbálunk pozitívak lenni, kapunk a csapattól segítséget, pszichológushoz lehet fordulni, ha bárkinek valamilyen problémája van, de folyamatosan kommunikálnak velünk a klubtól, ha úgy érzik, hogy rossz passzban vagyunk, azonnal segítenek. Én még nem kértem a pszichológus segítségét, a párom segít abban, hogy átlendüljek minden rosszon – mondta a védő a jelenlegi nehéz helyzetről, végül kitért a magyar válogatottra is, amely Bulgária elleni Eb-pótselejtezőjét márciusról elhalasztották a legnagyobb valószínűség szerint őszre. – Hallottam olyan verziót is, hogy ősszel fogjuk lejátszani a meccset, ennek sokkal jobban örülnék, mint a nyárnak, hiszen addigra mindenki visszanyerné a formáját és százszázalékosan tudna teljesíteni, ami a szurkolóknak is jó lenne.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz