Fotó: vfl-bochum.de

A távozók között lehet januárban a Bundesliga magyarja - sajtóhír

A kevés játéklehetőség miatt akár az is előfordulhat a téli átigazolási időszakban egy német portál szerint, hogy Novothny Soma csapatot vált.
Nyikes Zoltán 2021. december 20., hétfő 16:33
Fotó: vfl-bochum.de
A kevés játéklehetőség miatt akár az is előfordulhat a téli átigazolási időszakban egy német portál szerint, hogy Novothny Soma csapatot vált.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 20., hétfő 16:33

Bár a Bundesligában szereplő VFL Bochum vezetőedzője, Thomas Reis sokkal többet rotál, mint az előző szezonban, néhány játékos így is csak ritkán vagy egyáltalán nem kap játéklehetőséget - olvasható a reviersport.de oldalon, amely így a januári lehetséges távozókat helyezi előtérbe cikkében.

Így kerül szóba a 27 éves magyar támadó, Novothny Soma is, aki a most futó idényben eddig 74 percet kapott 6 mérkőzésen a Bundesligában, ezeken pedig egy gól fűződött a nevéhez. A portál megjegyzi, hogy a szintén kevés lehetőséghez jutó Silvère Ganvoulát vagy Novothnyt csak úgy engedné el a Bochum, ha hozna a helyükre valakit, így egyelőre természetesen még nem dőlt el a magyar támadó jövője sem.

– Télen egy átigazolási szakasz mindig különleges. Kevés játékos van a piacon, senki sem érhető el ingyen, inkább a kölcsönök lehetőségéről esik több szó. Vannak olyan játékosaink is, akiket eddig nem sokat használtunk, határozott ötleteink vannak. De a szünet rövid, ezt figyelembe kell venni, tehát olyan játékosokra van szükségünk, akiket gyorsan be tudunk építeni. Január elején a dolgok ismét mozgásba lendülnek, ez teszi különlegessé az átigazolási időszakot. Meglátjuk, milyen lehetőségek adódnak – nyilatkozta a Bochum sportigazgatója, Sebastian Schindzielorz.

Olvastad már?
Magyar gólcsend mindenhol, Nagy Ádámék újabb lépést tettek a feljutás felé - légióskörkép
Ez történt a múlt héten és a hétvégén a magyar légiósokkal Európa és Ázsia pályáin. Körkép.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz