A horvátok szerint Kleinheisler döntött: Ennél a csapatnál folytathatja a nyártól

A jelek szerint ezen a nyáron nem vált klubot a magyar válogatott középpályás.
Dudás Gábor 2022. július 8., péntek 16:15
A jelek szerint ezen a nyáron nem vált klubot a magyar válogatott középpályás.
Szerző: Dudás Gábor 2022. július 8., péntek 16:15

Nemrég egy horvát lap már arról írt, hogy a klubok, azaz az NK Osijek és a Puskás Akadémia már megegyezett Kleinheisler László ügyében, de lehet, hogy csak azután kerülhet újra a magyar bajnokságba a középpályás, ha a Konferencia Liga selejtezőiben elinduló eszékiek sorsa már eldőlt Európában.

Ehhez képest a sportske.jutarnji.hr beszámolója szerint az eszéki klub egyik játékosáért, így Kleinheislerért sem kapott még konkrét ajánlatot. Azt a portál is leírja, hogy a Puskás Akadémia valóban szerette volna hazacsábítani a 28 éves játékost, de nincs előrelépés az ügyben.

A lap kiemeli, hogy Kleinheisler az Eszékkel kötött szerződésének utolsó évébe lépett, de a jelek szerint nem akar távozni. Ennek személyes okai is lehetnek, hiszen a középpályás eszéki származású felesége hamarosan szülni fog, a család a Dráva menti városban építette fel a házát, és közel sem kizárható, hogy Kleinheislerre a jelenlegi szerződésénél hosszabb ideig is számítanak majd a klubnál. Ehhez meg kell majd kezdeni a tárgyalásokat az új kontraktusról, ami várhatóan hamarosan megtörténik, és mind az NK Osijek, mind Kleinheisler elégedett lehet majd az egyeztetések végén - írják.

A korábban a Puskásnál, a Videotonnál, a Ferencvárosnál, Kazahsztánban és a Bundesligában is megfordult 42-szeres magyar válogatott futballista, aki 2019 óta játszik a horvát élvonalban és az egyik legnépszerűbb játékosnak számít Eszéken, az előző idényben pedig ő lett a szezon legjobbja.

Olvastad már?
A Loki Kazahsztánból igazolhat jól ismert támadót - hazai átigazolási hírek
A csakfoci.hu legkedveltebb rovatában ismét az NB I, az NB II és légiósainkat érintő piaci híreket gyűjtjük egy csokorba Nektek. Cikkünk folyamatosan frissül. Nézz vissza naponta többször is!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz