Légiósok: Szoboszlai rejtélyes sérülését Telkiben is vizsgálták - jó és rossz hír is van a magyar játékosról

A jó hír, hogy a korábban jósolt 3-4 hetes kihagyásnál akár hamarabb is visszatérhet Szoboszlai. A rossz, hogy továbbra sem tudni, pontosan, mitől volt fájdalma.
Budai László 2024. február 7., szerda 9:55
A jó hír, hogy a korábban jósolt 3-4 hetes kihagyásnál akár hamarabb is visszatérhet Szoboszlai. A rossz, hogy továbbra sem tudni, pontosan, mitől volt fájdalma.
Szerző: Budai László 2024. február 7., szerda 9:55

Sok a találgatás az Arsenal elleni bajnokit kihagyó Szoboszlai Dominik sérülésével kapcsolatban. Annyi biztos, hogy a Liverpool magyar válogatott középpályása ismét a combhajlítójával bajlódik, emiatt kellett már januárban is több hetet kihagynia.

A Rousing The Kop értesülései szerint Szoboszlai hétfőn a klub engedélyével hazautazott Magyarországra, hogy Franz Leberbauer elismert specialista is megvizsgálja őt a magyar válogatott telki edzőközpontjában. Leberbauer korábban is dolgozott már Szoboszlaival, többek között a súlyosabb, 2021-es sérülésekor, így jól ismeri a magyar labdarúgó kórtörténetét is.

Bár Leberbauer sem tudta megállapítani Szoboszlai fájdalmának pontos okát, az RTK szerint a játékos a napokban jósolt 3-4 hetes kihagyás helyett már hamarabb is a pályán lehet.

A nemzeti csapat kapitánya mindenesetre most visszatér Liverpoolba, ahol újabb vizsgálatok várnak rá. Az biztos, hogy az angol klubnál óvatosak lesznek majd a sérülésével kapcsolatban, és nem kockáztatják majd meg a futballista túlságosan korai bevetését.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz