Légiósok: Schäferrel trollkodtak a Dortmundnál, de nem kellett volna - videó

Egy kapott kötényre kettővel válaszolt az Union és Schäfer András.
Budai László 2024. március 7., csütörtök 9:51
Egy kapott kötényre kettővel válaszolt az Union és Schäfer András.
Szerző: Budai László 2024. március 7., csütörtök 9:51

Schäfer Andrással trollkodtak a Borussia Dortmundnál a csapat Union Berlin felett aratott győzelme után, a sárga-fekete klub egy olyan videót tett közzé a TikTokon, amelyen a magyar válogatott középpályás éppen fájdalmas arccal vesz tudomásul egy neki kiosztott kötényt. A poszthoz ezt írták: "ez biztos fájhatott egy kicsit".

Több sem kellett az Union Berlinnek, amely duplán adta vissza a "kölcsönt" a Borussiának, és egy olyan videóval üzentek, amelyben Schäfer két dortmundit is "felbőröz".

"Hello Borussia Dortmund, mi nem akartuk, de kényszerítettetek rá" - írta az Union.

@fcunion Hi @Borussia Dortmund, wir wollten es nicht, aber ihr zwingt uns dazu 😮‍💨 #fcunion #bundesliga #nutmeg ♬ original sound - 1. FC Union Berlin

Neked ajánljuk
Átigazolások
REAC
Urbán lehet az edző
Sajtóhírek szerint Urbán Flórián veheti át a harmadosztályban szereplő rákospalotaiak irányítását.
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Tovább az összes átigazoláshoz