Légiósok: Óriási góllal döntötte el a 18 éves magyar válogatott támadó a bajnokit - videó

A magyar válogatott Vancsa Zalán hajrában szerzett góljával győzött vasárnap a Lommel a másodosztályú belga labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 13., vasárnap 18:54
A magyar válogatott Vancsa Zalán hajrában szerzett góljával győzött vasárnap a Lommel a másodosztályú belga labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 13., vasárnap 18:54

18 éves támadó kezdőként kapott lehetőséget az élvonalból kiesett Oostende vendégeként játszott meccsen, melynek 90. percében, 0-0-s állásnál talált a kapuba, ami végül három pontot ért csapatának.

Az egyszeres válogatott szélső korábban elmondta, hogy az előző szezonnal ellentétben az új idényben egyértelműen a feljutást veszi célba a Lommel, mely a 2022/23-as kiírást a hetedik helyen zárta. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz