Fotó: calciospezia.it

Légiósok: Olaszországban biztosra veszik, hol folytatja pályafutását az Eb-re készülő magyar válogatott játékos - sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Nagy Ádámért kifizeti az 1,2 millió eurós átigazolási díjat a Spezia és a magyar játékos lesz a klub első nyári szerzeménye.
Nyikes Zoltán 2024. június 12., szerda 13:36
Fotó: calciospezia.it
Olasz sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Nagy Ádámért kifizeti az 1,2 millió eurós átigazolási díjat a Spezia és a magyar játékos lesz a klub első nyári szerzeménye.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 12., szerda 13:36

Tényként közli a La Nazione, hogy Nagy Ádám lesz az olasz másodosztályú Spezia első nyári szerzeménye, miután a klub kifizeti az 1,2 millió eurós átigazolási díjat.

Mint ismert, az Eb-re készülő magyar válogatott játékos 2021 nyarán igazolt a Pisához, amely a téli átigazolási szezonban kölcsönadta a középpályást a Speziához. Ott aztán Nagy gyorsan alapemberré vált, 16 mérkőzésen lépett pályára, 15-ször a kezdőcsapat részeként, és amikor a magyar játékos az első perctől a pályán volt, akkor a Spezia mindössze egy vereséget szenvedett.

A 28 éves labdarúgó kifejezetten Luca D'Angelo vezetőedző kérésére érkezett januárban a Speziához, hiszen korábban már dolgoztak együtt a Pisánál, Nagy pedig az egész tavaszi szezon alatt élvezte a szakember bizalmát és oroszlánrészt vállalt abban, hogy végül sikerült kiharcolniuk a bennmaradást.

Fontos megemlíteni, hogy hivatalos bejelentés egyelőre egyik klub részéről sem történt Nagy jövőjével kapcsolatban.

Olvastad már?
Újpest: Itt a nagy bejelentés, 23-szoros magyar válogatott védőt igazoltak - hivatalos
Szerződésének lejártával távozott a Fehérvár FC-től Bese Barnabás, aki Újpesten folytatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz