Fotó: Apollon Twitter

Légiósok: Néhány hónap után távozik klubjától a 13-szoros magyar válogatott játékos - hivatalos

Hivatalossá vált, hogy távozik az Apollontól Varga Kevin.
Póczik Dávid 2024. január 19., péntek 18:16
Fotó: Apollon Twitter
Hivatalossá vált, hogy távozik az Apollontól Varga Kevin.
Szerző: Póczik Dávid 2024. január 19., péntek 18:16

A ciprusi élvonalban szereplő Apollon bejelentette, hogy közös megegyezéssel felbontotta Varga Kevin szerződését, aki így távozik az együttestől - adta hírül a klub.

A 27 éves játékos szerződése az előző idény végén járt le a Debreceni VSC-nél, majd ezt követően igazolt a ciprusi együtteshez, amelynél kilenc bajnokin és egy kupamérkőzésen lépett pályára, de gólt és asszisztot sem jegyzett, a kezdőcsapatnak csupán kétszer volt a tagja.

Varga legutóbb 2022-ben szerepelt a magyar válogatott keretében, de pályára akkor sem lépett, ám a következő időszakban minden bizonnyal ő is azon lesz, hogy minél több többet játsszon a leendő klubcsapatában és beverekedje magát Marco Rossi Eb-keretébe.

Korábban már szóltak arról sajtóhírek, hogy Vargának a Cipruson eltöltött ideje alatt nem igazán sikerült nagy feltűnést keltenie, és nem győzte meg a szakmai stábot, így valamelyest várható volt a távozása.

Olvastad már?
Légiósok: "Nehéz ilyen lenyűgözően debütálni, a tökéletesség határát súrolta" - a topligás csapat magyar játékosát magasztalják
Parádésan debütált a Gironában Yaakobishvili Antal, akire rögtön felkapták a fejüket Spanyolországban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz