Fotó: speziacalcio.com

Légiósok: Nagy Ádám vezérletével aratott bravúrgyőzelmet a Spezia

Hat gól és két kiállítás Nagy Ádámék győztes bajnokiján.
Nyikes Zoltán 2024. február 17., szombat 17:51
Fotó: speziacalcio.com
Hat gól és két kiállítás Nagy Ádámék győztes bajnokiján.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 17., szombat 17:51

Nagy Ádámmal a soraiban aratott fontos győzelmet a Spezia a hetedik helyen álló és feljutásért küzdő Cittadella ellen szombat délután, az olasz másodosztály 25. fordulójában. A magyar válogatott játékos ezúttal is a kezdőcsapatban kapott helyet és végig is játszotta a bajnokit - mint eddig minden alkalommal, amióta kölcsönbe érkezett a Speziához -, teljesítményére pedig ezúttal sem lehetett panasz, nagy munkát végzett a középpályán, több fontos szerelése is volt és stabil volt a játéka.

Pedig nem indult jól a találkozó a Spezia szempontjából, már a második percben hátrányba került a hazai csapat, de még a szünet előtt, a 37. és a 40. percben lőtt gólokkal összejött a fordítás. Sőt, az első félidő 44. és 47. percében két játékost is kiállított a játékvezető a Cittadellából, így a teljes második játékrészt kettős emberelőnyben játszhatta le a hazai együttes.

Ezt pedig sikerült is kihasználnia és tovább növelnie az előnyt, végül 4-2-re nyert a Spezia és elmozdult a kiesést jelentő 18. helyről.

Olvastad már?
Diósgyőr: Még pályára sem lépett, máris távozhat a januárban igazolt védő - sajtóhír
Sajtóhírek szerint a szlovák bajnokságban szereplő Kassa kölcsönvenné a Diósgyőr védőjét, Ondrej Bacót.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz