Légiósok: Megsérült a magyar válogatott támadó

Megsérült Sallói Dániel, az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City válogatott szélsője.
Csakfoci.hu 2024. június 9., vasárnap 9:08
Megsérült Sallói Dániel, az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City válogatott szélsője.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 9., vasárnap 9:08

A klub honlapja szerint a Seattle Sounders ellen hazai pályán 2-1-re megnyert szombati mérkőzés 72. percében bokasérülés miatt kellett lecserélni a négyszeres válogatott Sallóit, aki három perccel korábban egy vétlennek tűnő szituációban összerúgott Jackson Ragennel. A sérülés mértékéről nem számolt be az SKC, az mindenesetre nem jó jel, hogy Sallóit ketten támogatták le a pályáról, mert nem tudott ráállni a jobb lábára.

Az SKC mindössze harmadszor győzött a mostani bajnoki szezonban, az április eleje óta tartó nyeretlenségét szakította meg szombaton. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz