Légiósok: Görögországban is bajnok lett a magyar kapus

Megnyerte a másodosztályú görög bajnokságot, így egy szezon után visszajutott az élvonalba a kapus Gróf Dávidot is foglalkoztató Levadiakosz.
Csakfoci.hu 2024. április 21., vasárnap 10:35
Megnyerte a másodosztályú görög bajnokságot, így egy szezon után visszajutott az élvonalba a kapus Gróf Dávidot is foglalkoztató Levadiakosz.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 21., vasárnap 10:35

A csapat szombaton 2-0-ra verte a vendég Makedonikosz együttesét, ezzel három fordulóval a zárás előtt behozhatatlan előnyre tett szert a tabella élén.

A 35 éves Gróf Dávid a 2022/2023-as idény közben, a téli átigazolási időszakban szerződött a Levadiakoszhoz, amely annak a szezonnak a végén búcsúzott az élvonaltól.

A klub honlapján olvasható tudósítás szerint szombaton magabiztosan nyert az együttes, Gróf nem kapott játéklehetőséget.

A magyar kapus 2017-ben tagja volt az NB I-es bajnoki címet nyert Honvédnak, három év múlva pedig a Ferencvárossal lett aranyérmes, míg 2021-ben a Debrecennel az NB II-ben ért a csúcsra.  (MTI nyomán)

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Tovább az összes átigazoláshoz