Fotó: www.mlsz.hu

Légiósok: Elkapta a koronavírust a magyar válogatott támadó

Pozitív lett a magyar válogatott Holender Filip koronavírus-tesztje, így nem léphet pályára szerb csapata, a Partizan hétvégi bajnokiján.
Csakfoci Admin 2020. december 3., csütörtök 19:02
Fotó: www.mlsz.hu
Pozitív lett a magyar válogatott Holender Filip koronavírus-tesztje, így nem léphet pályára szerb csapata, a Partizan hétvégi bajnokiján.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. december 3., csütörtök 19:02

A belgrádi FK Partizan magyar válogatott támadója, Holender Filip is megfertőződött az új típusú koronavírussal - mindezt a Szerbiai Rádió és Televízió jelentette be.

Holender múlt vasárnap még pályára lépett, sőt két gólt lőtt és egy gólpasszt adott a Topolya ellen 4-0-ra megnyert bajnokin, a pozitív tesztje miatt azonban csapata hétvégi, Csukaricski elleni mérkőzését biztosan ki kell hagynia.

Az október elején klubot váltott magyar játékosnak a 2020/21-es szezonban eddig öt bajnokin három gól és három gólpassz a mérlege a Partizan színeiben, csapata 16 forduló után a húsz együttest felvonultató bajnokság második helyén áll 35 ponttal.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz