Fotó: euro-football.ru

Légiósok: Egy év alatt harmadjára váltott klubot a Honvéd korábbi bajnoka, de maradt külföldön - hivatalos

A Torpedo Moszkva kölcsönadta Koszta Márkot az izraeli Maccabi Bnei Rainának, amelynek opciója lesz a további egyéves hosszabbításra.
Nyikes Zoltán 2023. január 30., hétfő 16:04
Fotó: euro-football.ru
A Torpedo Moszkva kölcsönadta Koszta Márkot az izraeli Maccabi Bnei Rainának, amelynek opciója lesz a további egyéves hosszabbításra.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 30., hétfő 16:04

Bekövetkezett, amire az elmúlt hetek orosz sajtóhírei alapján számítani lehetett:

az élvonalbeli Torpedo Moszkva nem számol a tavaszi szezonban Koszta Márkkal, akivel kapcsolatban már az is eldőlt, hogy a következő félévet kölcsönben az izrael elsőosztályú Maccabi Bnei Raina együttesénél tölti.

A moszkvaiak közleménye arra is kitér, hogy a Maccabinak ezt követően opciója lesz arra, hogy további egy évvel meghosszabbítsa a magyar támadó szerződését.

A Budapest Honvéd korábbi bajnokával kapcsolatban december végén írta meg először az orosz sajtó, hogy távozhat, majd hetekkel később a Torpedo Moszkva nem vitte el magával az edzőtáborba.

Koszta a Torpedónál négy bajnokin 109 perc lehetőséget kapott, míg a kupában két találkozó alatt 60 percet töltött a pályán, gólt egyik sorozatban sem szerzett. A Maccabi Bnei Raina jelenleg 20 fordulót követően az utolsó helyen áll az izraeli ligában, keretében pedig megtalálható egy másik korábbi Honvéd-játékos is Nir Bardea személyében, aki 2021 januárjától 2022 nyaráig játszott Kispesten.

A 26 éves támadó így közel egy év alatt már harmadjára vált klubot: tavaly márciusban igazolt Zalaegerszegről a dél-koreai Ulsanhoz, onnan szeptemberben a Torpedóhoz, most pedig az izraeli együtteshez.

Olvastad már?
Eldőlni látszik: Német csapathoz ír alá a Vidi száműzött válogatott játékosa – sajtóhír
Német sajtóhírek szerint Budu Zivzivadze hétfőn aláír a Bundesliga 2-ben szereplő Karlsruhe együttesénél.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz