Fotó: reggina1914.it

Légiósok: Csapatkapitányként vezette győzelemre a Pisát Nagy Ádám a feljutási rangadón

A második félidőben lőtt két góllal elhozta a három pontot a Reggina otthonából a magyar válogatott középpályás csapata.
Nyikes Zoltán 2023. február 11., szombat 17:04
Fotó: reggina1914.it
A második félidőben lőtt két góllal elhozta a három pontot a Reggina otthonából a magyar válogatott középpályás csapata.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 11., szombat 17:04

Rangadó várt Nagy Ádámékra az olasz másodosztályú bajnokság 24. fordulójának szombati játéknapján, amikor is a harmadik helyezett Reggina otthonába látogatott a magyar játékost is foglalkoztató Pisa.

A 27 éves labdarúgó ezúttal is a kezdőcsapatban kapott helyet és nemcsak azáltal volt vezére a Pisának, hogy ő viselhette a csapatkapitányi karszalagot, hanem a pályán mutatott teljesítménye is kimagasló volt. Nagy az egész meccs során sokat dolgozott a középpályán és az ő játéka is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Pisa 2-0-ra végül megnyerje a felsőházi rangadót.

A magyar válogatott középpályás csapata 24 fordulót követően a rájátszást érő 8. helyen áll, míg Filippo Inzaghi - aki korábban Nagy edzője is volt a Bolognánál - együttese maradt a harmadik.

Olvastad már?
Megint botlott idegenben a Chelsea - egy magyar játékos is bevetésre várt a PL-meccsen
A londoni kékek már hét mérkőzés óta nem tudtak nyerni idegenben, ezúttal a Hegyi Krisztiánt is a soraiban tudó West Hammel nem bírtak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz