Fotó: ynet.co.il

Légiósok: Bajnokságon belül válthat klubot a Honvéd korábbi bajnoka - sajtóhír

Izraelben azt írják, hogy Koszta Márk iránt a Hapoel Beer Seva érdeklődik, de konkrét ajánlatot még nem tett a klub.
Nyikes Zoltán 2024. február 5., hétfő 15:10
Fotó: ynet.co.il
Izraelben azt írják, hogy Koszta Márk iránt a Hapoel Beer Seva érdeklődik, de konkrét ajánlatot még nem tett a klub.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 5., hétfő 15:10

Az izraeli sports.walla.co.il azt írja, hogy az élvonalbeli Hapoel Beer Seva érdeklődik a Maccabi Bnei Reineh magyar támadója, Koszta Márk iránt. A portál azonban hozzáteszi, a negyedik helyen álló együttes egyelőre nem tett hivatalos ajánlatot a Budapest Honvéd korábbi bajnokáért. A Beer Sevának még a bajnoki címre is van esélye, hét pontra áll az éllovastól.

Koszta a 2022/23-as idény tavaszára került kölcsönben a Torpedo Moszkvától a Maccabihoz, amelynél remek félszezont produkált, 13 meccsen 8 gólt lőtt, így a mostani kiírásban is számított rá klubja. Koszta továbbra is alapembernek tekinthető, igaz, ebben a szezonban már nem termeli olyan ütemben a gólokat, 19 bajnokin háromszor talált be.

A Maccabi Bnei Reineh jelenleg az ötödik helyen áll - de már 11 ponttal lemaradva az éppen előtte lévő Beer Sevától -, Koszta kölcsönszerződése pedig az idény végén jár le.

Olvastad már?
Az NB I újraindult, de a piacon még pörögnek a csapatok - átigazolási körkép
Így állnak a magyar élvonal klubjai a téli átigazolási időszakban az érkezők, a távozók és a jelöltek terén. Körkép az eddig történtekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz