Fotó: uhfc.tv

Légiósok: Ádám Martin visszatérne Európába, top 10-es bajnokságból kapott ajánlatot

Szeretne visszatérni Európába Ádám Martin, akinek elmondása szerint top 10-es bajnokságból van ajánlata, de mivel továbbra is szerződés köti az az Ulszan Hyundaihoz, a dél-koreai klubon múlik, elengedik-e.
Nyikes Zoltán 2023. július 24., hétfő 18:20
Fotó: uhfc.tv
Szeretne visszatérni Európába Ádám Martin, akinek elmondása szerint top 10-es bajnokságból van ajánlata, de mivel továbbra is szerződés köti az az Ulszan Hyundaihoz, a dél-koreai klubon múlik, elengedik-e.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 24., hétfő 18:20

A magyar válogatott csatár, Ádám Martin az M4 Sportnak adott interjúban elárulta, érkezett érte ajánlat Európából, méghozzá egy top 10-es bajnokságból, a következő napokban egyeztetéseket fognak folytatni az esetleges klubváltásról.

Nekem ez előrelépés lenne minden szempontból, de nem az én kezemben van a sorsom, mivel van még szerződésem. Ahhoz, hogy Európában folytassam, a klubnak is jól kell járnia

– fogalmazott. A cikk megemlíti, sajtóértesülések szerint egyébként belga klub érdeklődik iránta.

Úgy érzi, az előző szezonban nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a csapat megnyerte a bajnokságot, több mérkőzést is sikerült eldöntenie, sőt, olyan kulcsfontosságú meccs is volt, amit ő fordított meg, és a mostani szezonban sem adós a gólokkal, gólpasszokkal, ehhez képest sokszor érthetetlen módon nem jut elegendő játéklehetőséghez. A tavalyi sikeres szezon után azt hitte, nagyobb szerepe lesz a klubban, de nem így lett, a márciusi válogatott szünetig alig játszott, számára tulajdonképpen csak utána kezdődött az idény. Mivel Dél-Koreában sűrű a program, a rotáció miatt több szerepet kapott, de elmondása szerint többször is előfordult, hogy hiába szerzett gólt az előző meccsen, a következőn a posztriválisa kezdett egymás után háromszor is. Hozzátette, a közeljövőben sorra kerülő egyeztetésen a több játéklehetőséget is szóba kívánják hozni.

Többre vágyom, többet szeretnék játszani, főleg akkor, ha úgy érzem, hogy megérdemlem. Most legutóbb is szerdán gólt rúgtam, hétvégén a posztriválisom játszott, ő nem rúgott gólt, mégis ő maradt bent a csapatban. Hogy miért, azt nem tudom, vannak itt érdekes dolgok, amiket nem tud hova tenni az ember

– fogalmazott. Hozzátette ugyanakkor, hogy a tiszteletet teljes mértékben megadják neki, mindenki korrekt vele, a játékostársak szeretik, ő pedig Dél-Koreában is megmaradt „egyszerű, őszinte, forráskúti embernek”.

Olvastad már?
Újpest: Rosszemlékű együttestől igazoltak klasszikus középcsatárt - hivatalos
Bejelentették a nigériai támadó, Franklin Sasere szerződtetését.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz