Légiósok: Ádám Martin megsérült, még az első félidőben le kellett cserélni - videó

Ádám Martint sérülés miatt még az első félidőben le kellett cserélni az Ulsan bajnokiján.
Póczik Dávid 2023. április 8., szombat 10:25
Ádám Martint sérülés miatt még az első félidőben le kellett cserélni az Ulsan bajnokiján.
Szerző: Póczik Dávid 2023. április 8., szombat 10:25

Ádám Martin a kezdőben kapott helyét az Ulsan Hyundai - magyar idő szerint - szombat reggeli bajnokiján, azonban a 28 éves magyar támadót az első játékrészben sérülés miatt le kellett cserélni.

A 12-szeres válogatott csatár a 39. percben helyzetbe került a 16-oson belül, azonban a védők blokkolták a lövését, ezután Ádám látszólag a bal lábához kapott és leült a földre, míg az orvosi stáb megérkezett. Ezt követően Ádám húzta a lábát és lement a pályáról, majd visszatért és még pár percig a pályán volt, majd a 42. perc végén intett ki a kispadra, hogy cserét kér, és újfent leült a játéktérre. Ádám végül a saját lábán hagyta el a pályát, miközben a közönség egy része a nevét skandálta.

Az Ulsan a találkozón 2-1-re győzött a Suwon ellen, igaz, ehhez kellett, hogy a vendégek az 56. percben büntetőt hibázzanak. Ádám együttese hat forduló után 18 ponttal áll a tabella élén.

Ádám lövése, majd sérülése

Ádám cserét kér

Olvastad már?
Légiósok: Élesedik a harc Kerkez megszerzéséért - a Benfica vendégül látta a játékos édesapját
A spanyol Sevilla továbbra is a legesélyesebb Kerkez Milos megszerzésére, de a portugál Benfica is komolyan küzd a játékosért, a héten vendégül is látták a 19 éves balhátvéd édesapját.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Novothny aláírt
Marad a Ruch Chorzów játékosa a magyar csatár, aki azonban jövőre már nem az élvonalban, hanem a másodosztályban játszik a csapattal.
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Tovább az összes átigazoláshoz