Fotó: sport.ch

Légiósok: A magyar válogatott védő elárulta, PL-csapatnál kezdheti a felkészülést

A magyar labdarúgó-válogatott jobbhátvédje a svájci ligában eltöltött két szezon után a következő idényben erősebb pontvadászatban szeretne játszani.
Nyikes Zoltán 2023. május 11., csütörtök 18:03
Fotó: sport.ch
A magyar labdarúgó-válogatott jobbhátvédje a svájci ligában eltöltött két szezon után a következő idényben erősebb pontvadászatban szeretne játszani.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 11., csütörtök 18:03

A 23 éves futballista az angol Wolverhampton Wanderers játékosa, a 2021/22-es szezontól pedig kölcsönben a Grasshoppersnél játszik. A kölcsönszerződése június végén lejár, és amint azt az M4 Sport Nemzeti Sporthíradójának elmondta, egyelőre még nem dőlt el, nyártól hol folytatja, de vannak ajánlatai.

Van egy-két megkeresés és ott a Wolves is, az is benne van a pakliban, hogy ott kezdem a felkészülést, de ahogy említettem konkrétum még nincsen. Most erre a négy meccsre koncentrálok és megpróbálom ezekből kihozni a maximumot

– nyilatkozott Bolla, aki a svájci bajnokságban a legjobb öt közé kerülésért küzd a hátralévő négy fordulóban háromszor hazai pályán játszó Grasshoppersszel. Az angol klubbal kapcsolatban azt is elmondta, hogy menedzsere tartja a kapcsolatot az együttes vezetőivel, s úgy véli, a Wolverhampton bajnoki helyezése és a gárda jövőre vonatkozó céljai, elképzelései mellett nagy részben az ő teljesítményén múlik, hogy számolnak-e majd vele.

– Nyilván nem egyszerű odaférni egy Premier League-csapathoz, még a felkészüléshez sem, de úgy vágtam neki ennek a szezonnak, hogy az a célom, hogy odakerüljek. Viszont nem leszek elkeseredve, ha a következő évet is kölcsönben kell majd töltenem. Megpróbáljuk a legmegfelelőbb döntést meghozni a következő szezonra – Bolla a beszélgetés során egyértelművé tette, hogy hálás az elmúlt két évért, örül, hogy Svájcban játszhatott, de a következő szezonban már szintet akar lépni és egy erősebb ligában mérettetné meg magát. – Remélem, ez összejön. Nagy szerepet játszhat ebben a válogatott következő két mérkőzése, júniusban, mert ha úgy sikerül számomra, akkor az segíthet olyan csapatba továbblépni, amilyenbe szeretnék" – jegyezte meg Bolla, hozzátéve, van olyan országból megkeresése, amelyben erősebb a bajnokság a svájcinál.

A magyar válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban legközelebb június 17-én Montenegróban lép pályára, majd június 20-án a litvánokat fogadja. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz