twitter.com/InjuryTimeInd

László Csaba újra a kispadról irányíthat - hivatalos

A román másodosztályban szereplő Csíkszereda az eddigi szakmai igazgatót, László Csabát kérte fel a csapat irányítására, aki megbízott vezetőedzőként veszi át Dican Ferenc helyét.
Póczik Dávid 2022. november 30., szerda 9:39
twitter.com/InjuryTimeInd
A román másodosztályban szereplő Csíkszereda az eddigi szakmai igazgatót, László Csabát kérte fel a csapat irányítására, aki megbízott vezetőedzőként veszi át Dican Ferenc helyét.
Szerző: Póczik Dávid 2022. november 30., szerda 9:39

A román másodosztályú FK Csíkszereda szerdán, hivatalos közleményben tudatta, hogy a hétfői, Sellenberki SC-től elszenvedett vereséget követően a klub vezetése - megbízott vezetőedzőként - László Csabát kérte fel a vezetőedzői poszt ellátására. Az 58 éves, székelyudvarhelyi születésű tréner két hónapja szakmai igazgatóként dolgozik a csíkszeredai együttesnél.

A klubhonlap kiemeli, hogy a korábbi vezetőedző, Dican Ferenc a klubnál marad és játékos-megfigyelőként (scout) tevékenykedik majd a jövőben.

A Csíkszereda jelenleg a román másodosztály hatodik helyén áll, ami felsőházi rájátszást érhet, a székelyföldi csapat szombaton a Temesvári Politehnica otthonába látogat, az utolsó idei találkozóján.

Olvastad már?
Tilos Passzolni Kubatov Gáborral: "A Juventus ellen lenne 35-40 százalék esélyünk, de én 50 százalékot szeretnék" - csapatépítésben 10-es skálán még csak 5-ös a Fradi
A Puskás Arénában, telt ház előtt elbúcsúztatni egy sztárcsapatot, az világraszóló tett lenne - fogalmazta meg vágyait Kubatov Gábor, a csakfoci.hu-nak. A Ferencváros elnöke szerint az elmúlt tíz évben rengeteg buktatón és nehézségen ment keresztül a klub, mire eljutott erre a szintre. Az FTC első emberének nyilatkozatából kiderül, hogy az átlag ellenfelek költségvetése duplája a Fradiénak, mégis állják a versenyt a nemzetközi vetélytársakkal. Az elmúlt években komoly összegeket kerestek, de megtanultak alázattal költeni. Az interjúból továbbá megtudhatjuk, hogy komplett forgatókönyvük van arra, milyen trükkökkel próbálják elcsábítani a kiszemelt játékosokat, de az elnök arról is beszél, hogy Hajnal Tamás előtt miért nem volt sportigazgatójuk. Kubatov Gábor azt is elmondja, miért tiltanak ki újságírókat a stadionjukból, mi hiányzott ahhoz, hogy Szalai Attila a Fradi játékosa legyen, és bevallja, volt olyan időszak, amikor le akart mondani.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz