László Csaba: Csak három olyan magyar csapat van, amely érzelmileg számít

Nem akar senkit megsérteni, de…
Budai László 2016. november 21., hétfő 17:10
Nem akar senkit megsérteni, de…
Szerző: Budai László 2016. november 21., hétfő 17:10

Mint ismeretes, a Dunaszerdahely a Trencsén felett aratott 2-0-s győzelmével avatta fel új stadionját. László Csaba, a DAC vezetőedzője így tekintett vissza a remek hangulatban megszerzett sikerre.

- Ez a szív győzelme volt. A szurkolókért és senki ne értsenek félre, a tulajdonosért is győztünk. Ő az, aki egy ilyen elképesztő infrastruktúrát önerőből egy városnak, egy futballcsapatnak ad. Egy ilyen fantasztikus szurkolótáborhoz kell, hogy párosuljon egy jó csapat is és ekkor lesz minden kerek, mint egy labda. A mi dolgunk most az, hogy úgy fejlődjünk, ahogy az infrastruktúra. Fejlődjünk fel a szurkolóinkhoz. Ma tettünk egy lépést, de a további lépéseket is meg kell tenni. A csapat megértette, ez nem egy játék, több mint egy játék – mondta a sportolunk.sk oldalán.

A tréner első alkalommal tapasztalhatta meg személyesen „az igazi DAC-hangulatot.”

- Szenzációs volt! Nagyon sokszor elmondtam, egy klubot sem akarok megsérteni, de a magyar futballban három olyan klub van, amely érzelmileg megmozgatja az emberek szívét- lelkét. Ez a magyar válogatott, a Ferencváros és a Dunaszerdahely. Azért Dunaszerdahely, mert ez a klub az ország határán kívül van, egyedi és ilyen nincs még egy az ország határain kívül. Erre a magyarság büszke kell, hogy legyen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz