Fotó: honvedfc.hu

Lassan az NB II-ben is megcsapja a kiesés szele a Honvédot: "Letaglózó eredmény, mindenki nézzen magába"

A Siófok elleni hazai vereség után keményen fogalmazó csapatkapitány, Kálnoki-Kis Dávid szerint nem égethetik meg magukat és a klubot sem a folytatásban.
Csakfoci.hu 2024. február 26., hétfő 18:43
Fotó: honvedfc.hu
A Siófok elleni hazai vereség után keményen fogalmazó csapatkapitány, Kálnoki-Kis Dávid szerint nem égethetik meg magukat és a klubot sem a folytatásban.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 26., hétfő 18:43

Mint ismeretes, vasárnap véget ért Csertői Aurél veretlensége a Budapest Honvéd kispadján, a kispestiek meglepetésre hazai pályán kaptak ki a kiesés elől menekülő Siófoktól. Utóbbi "jelző" lassan a 10. helyen álló piros-feketékre is igaz lesz az NB II-ben, hiszen mindössze négy ponttal állnak már csak a veszélyzóna előtt...

A Honvéd csapatkapitánya, Kálnoki-Kis Dávid nem is kertelt, sokkal inkább megkongatta a vészharangot, amikor a vasárnapi bajnokit és csapata eddigi szereplését értékelte.

Letaglózó eredmény született, nem először a szezon folyamán.

Sikertelenül helyeztünk nyomást az ellenfélre, hiába járattuk a labdát, vagy alakítottunk ki helyzeteket, nem tudtuk lehozni a mérkőzést úgy, ahogy kellett volna. Mindig van egy hiba, egy pontrúgás, egy rossz megoldás, amivel az ember nem számol, és ez most is megvolt. Ezek a csapatok, mint a Siófok, az életükért küzdenek, tudják, hogy a Honvédhoz jönnek, ami extra motiváció számukra, mi pedig sajnos az ilyen párharcokat még nem tudjuk megoldani.

Egyet tehetünk: össze kell zárnunk és olyan közösséget kell alkotnunk a jövőben, amely képes kijönni a gödörből, egyszerűen nem égethetjük meg sem magunkat, sem a klubot. Röviden annyit kértem a meccs után a csapattól, hogy mindenki nézzen magába, majd döntse el, hogy mit vár a saját karrierjétől és az életétől. Most nem kell ennél többet mondani

- nyilatkozta a rutinos védő a honvedfc.hu-nak.

Az élvonaltól tavaly tavasszal búcsúzott Honvédra kemény sorozat vár, hiszen nyugati túra előtt állnak, ráadásul két volt Csertői-csapat ellen: a hétvégén Szombathelyre, majd egy héttel később Győrbe látogatnak.

Így áll az NB II jelenleg:


Tabella: mlsz.hu
Olvastad már?
Újpest-Fradi: Így balhéztak a szurkolók a stadionon belül és az utcán - videók
Mindkét esetben közbe tudtak lépni a rendfenntartók.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz