Fotó: dvtk.eu

Kuznyecov szerint az elmúlt öt év legerősebb Fradija lesz az ellenfelük: "Minden csapatot le lehet győzni"

A forduló, de talán az ősz egyik legnagyobb rangadójára kerül sor Miskolcon, ahol a negyedik Diósgyőr telt ház, több mint 12 ezer néző előtt fogadja a Ferencvárost.
Csakfoci.hu 2023. október 22., vasárnap 11:11
Fotó: dvtk.eu
A forduló, de talán az ősz egyik legnagyobb rangadójára kerül sor Miskolcon, ahol a negyedik Diósgyőr telt ház, több mint 12 ezer néző előtt fogadja a Ferencvárost.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. október 22., vasárnap 11:11

Kuznyecov Szergej, a Diósgyőr vezetőedzője szerint a Fradi ellen is a saját játékukat akarják majd játszani.

- Az utóbbi évek legsikeresebb magyar csapatát fogadjuk. A legutóbbi edzőváltást követően még inkább összeállt a Ferencváros, állandósulni látszik egy kezdő tizenegy. Minőségi játékosok alkotják a keretet, erről szól a topfutball is, mindenki az elérhető legjobb játékosokat akarja megszerezni, és belőlük építeni csapatot. Meg merem kockáztatni, hogy ez az FTC legerősebb csapata az elmúlt öt évben.

Mindkét csapat szereti birtokolni a labdát, mindkét csapat szeret támadni, mert mi most vasárnap is a saját játékunkat fogjuk erőltetni, amit biztosan nem lesz könnyű megvalósítani, de mindent megteszünk érte.

A játékosok motiváltak, és arról biztosítok mindenkit, hogy a győzelem szándékával megyünk ki a pályára.

A hazaiak szakvezetője azt mondja, jó futballal szeretnének nyerni.

- Egy nagy erőpróba, a szurkolók és a csapat számára is kiemelt mérkőzés vár ránk, ahol a tudásunk legjavát kell megmutatni. Szeretnénk jó futballal győzni, ami csak fegyelmezett játékkal és magas szintű koncentrációval sikerülhet. Minden csapatot le lehet győzni, persze ezért rengeteget kell tenni, és a maximumot kell nyújtani. Meg kell akadályozni, hogy ellenfelünk kihasználja az erényeit nekünk pedig gyorsan és pontosan kell játszani ahhoz, hogy érvényesüljenek a mi erősségeink. Az összes kezdőjátékostól és mindenkitől, aki beszáll száz százalékos teljesítményt várok, mert csak így lehet esélyünk. A teljesen megtelt lelátók, az onnan érkező biztatás segíteni fog abban, hogy mindenki kiadja magából a maximumot, így közösen elérhetjük a nagy vágyunkat, és meglepetést tudunk okozni - mondta a dvtk.eu-nak.

Dejan Sztankovics szerint a válogatott játékosok visszatérésével új energiák léptek be a csapatba.

- Sokat dolgoztunk a válogatottak távollétében, de már velük is keményen edzünk, a visszatérő játékosoknak köszönhetően új energiák léptek be a csapatba. Erre szükségünk is van, hiszen a folytatásban egymás után jönnek a meccsek. Készen állunk erre a kihívásra! Nagyon jó dolog, hogy telt ház lesz, a futball a szurkolókért van. A tele stadion jó lehetőség arra, hogy még jobban motiválja a csapatokat a jó futballra.

Az ellenfél újoncként nagyon jól szerepel, több játékost cserélt a feljutása óta, de azóta is többször láttuk őt, tudjuk, hogy szervezett játékra képes.

Ám ha bajnokok szeretnénk lenni, muszáj jobbnak lennünk. Fontos bajnoki előtt állunk, 100 százalékban koncentrálnunk kell - mondta Sztankovics a fradi.hu-nak.

A DVTK - Ferencváros mérkőzés 17:45-kor kezdődik.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz