Fotó: dac1904.sk/hu

Különleges játékos lett a DAC második téli igazolása - hivatalos

Alejandro „Alex” Mendez Garcia egyike azon két mezőnyjátékosnak, akik ősszel mindvégig pályán voltak a szlovák élvonalban.
Budai László 2022. december 20., kedd 9:51
Fotó: dac1904.sk/hu
Alejandro „Alex” Mendez Garcia egyike azon két mezőnyjátékosnak, akik ősszel mindvégig pályán voltak a szlovák élvonalban.
Szerző: Budai László 2022. december 20., kedd 9:51

A görög támadó, Ioannis Niarchos után egy újabb játékossal erősített a DAC, amely ezúttal a védelembe igazolt. Alejandro „Alex” Mendez Garcia végleg a Dunaszerdahely labdarúgója lett, 2026. június 30-ig szóló szerződést kötött a klubbal. A huszonegy esztendős spanyol balbekket a Nagymihály együttesétől igazolták.

Alex Mendez Elche városában született és az ottani CF Celtic neveltje. Később az otthonától nem messze található CD Alcoyano akadémiáján pallérozódott, ahonnan 2020 januárjában az MFK Zemplín Nagymihály gárdájához igazolt. A kelet-szlovákiai együttesben négy szezon során 65 alkalommal lépett pályára a Fortuna Ligában, hétszer a Slovnaft Cup-ban is szerepet kapott. Az új igazolás azon két mezőnyjátékos egyike, aki ősszel mindvégig pályán voltak a szlovák élvonalban. Az ősz végeztével már a Dunaszerdahellyel edzett és a pozsonyi Slovan elleni felkészülési találkozón pályára is lépett - írta a klub honlapja.

Olvastad már?
Dzsudzsák: “Nálam nem létezik az a fogalom, hogy lemondani a válogatottságot” - Roberto Carlos beszólt neki Katarban
Dzsudzsák Balázs a válogatottal való kapcsolatáról, legfőbb motivációjáról, legfontosabb tapasztalatairól és arról is beszélt, hogy fogadták őt a világsztárok Katarban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz