Fotó: facebook.com/SzombathelyiHaladas

Közleményt adott ki az NB II-es klub vezetősége a gyenge rajt után: "Egyértelmű, hogy valamit mégis rosszul csinálunk"

A szurkolók támogatását és türelmét kéri a Haladás vezetősége.
Nyikes Zoltán 2023. augusztus 14., hétfő 15:52
Fotó: facebook.com/SzombathelyiHaladas
A szurkolók támogatását és türelmét kéri a Haladás vezetősége.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. augusztus 14., hétfő 15:52

Akárcsak a Fehérvár FC az NB I-ben, úgy a Szombathelyi Haladás az NB II-ben is három vereséggel kezdte az új idényt.

A vasiakhoz a nyáron új vezetőedző érkezett Aleksandar Jovic személyében, továbbá visszatért a klubhoz három saját nevelésű játékos, Szakály Attila, Jagodics Márk és Jancsó András, illetve az akadémiáról is kerültek fel tehetséges fiatalok az első kerethez, ez azonban egyelőre nem járt eredményekkel.

Hétfő délután a szombathelyi klub vezetősége közleményt adott ki, melyben elismerik, hogy a jelenlegi teljesítményük méltatlan a Haladás nevéhez és múltjához. Kiemelik, hogy az eddig elvégzett munka nem ezt a teljesítményt és eredményt kellene, hogy mutassa, azonban egyértelmű számukra, hogy valamit mégis rosszul csinálnak.

A közleményben megemlítik azt is, továbbra is úgy gondolják, hogy a szombathelyi játékosok visszahozatala, az akadémiáról érkező fiatalok építése, a csapathoz illeszkedő felfogással rendelkező edző szerződtetése jó döntés volt, egyben kérik a szurkolók támogatását és türelmét.

A Haladás közleménye

Tisztelt Szurkolóink!

A jelenlegi teljesítményünk méltatlan a Haladás nevéhez és múltjához! Az eddig igazolt, elkötelezett szombathelyi játékosok és az új szemléletű, a játékosok képességeihez alkalmazkodó felfogással rendelkező edző, és az eddig elvégzett munka nem ezt a teljesítményt és eredményt kellene, hogy mutassa! Ennél sokkal jobbak tudunk lenni, azonban egyértelmű, hogy valamit mégis rosszul csinálunk! A feladatunk, hogy megtaláljuk, hogy hol, mikor, miben hibáztunk, és azt a lehető legrövidebb időn belül kijavítsuk!

A csapattal és a stábbal együtt dolgozunk azon, hogy megtaláljuk, hogy mi az, amiért mégsem működik, mert jó megoldás csak akkor tud születni, ha a baj forrását megtaláljuk!

Azt gondoljuk továbbra is, hogy az eddig elvégzett munka, a klub és az ügyvezetés részéről a szakemberek és a játékosok részére maradéktalan és hiánytalan feltételek biztosítása, a szombathelyi játékosok visszahozatala, az akadémiáról érkező fiatalok építése, a csapathoz illeszkedő felfogással rendelkező edző szerződtetése jó döntés volt.

Kérjük a türelmeteket és támogatásotokat, mert a ti támogatásotokra van szüksége a csapatnak, a játékosoknak, akik a fiaitok, barátaitok, ismerőseitek és akik Szombathelyért, a szombathelyiekért és a szombathelyieknek játszanak, mert csak így van értelme!

Hajrá, Hali!

Haladás Vezetősége

Olvastad már?
Fradi: Külföldön azt írják, napokon belül kinevezhetik a korábbi Serie A-edzőt - sajtóhír
Szerbiában azt írják, napokon belül kinevezhetik Dejan Stankovic vezetőedzőt a Fradinál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz