Fotó: facebook.com/osksepsi

Koronavírus-fertőzés, kétoldali tüdőgyulladás és 2 hét kórház visszatért a Sepsi edzője

Több hét után kiengedték a kórházból a sepsiszentgyörgyiek vezetőedzőjét, Leo Grozavut, aki péntek este már le is ül a kispadra.
Nyikes Zoltán 2021. február 5., péntek 16:24
Fotó: facebook.com/osksepsi
Több hét után kiengedték a kórházból a sepsiszentgyörgyiek vezetőedzőjét, Leo Grozavut, aki péntek este már le is ül a kispadra.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. február 5., péntek 16:24

Remek hírről számolt be a román élvonalban szereplő Sepsi OSK hivatalos oldala:

péntek este már Leo Grozavu vezetőedző irányítja a csapatot a kispadról a Jászvásár elleni bajnokin.

Mint ismert, a székelyföldi együttes trénere hetekkel ezelőtt koronavírusos lett, majd a fertőzés következményeként további komplikációk léptek fel, amivel kapcsolatban a Sepsi elnöke, Diószegi László is nyilatkozott a honlapunknak adott interjúban.

– Sajnos Grozavu két hete kórházban van kétoldali tüdőgyulladással, a koronavírus következményeként és nagyon rossz állapotban van. Mondtam is a játékosoknak, hogy játszanak érte és a többi, beteg társukért – mondta korábban Diószegi a trénerről.

A koronavírus továbbá a keretet sem kíméli az együttesnél, a február 2-i, keddi bajnokit el is kellett halasztania a csapatnak, miután a körülbelül 13-14 főre csökkent keretből további játékosoknál is pozitív tesztet mutattak ki a minták.

Olvastad már?
“Mi nem magyarkodunk, de akkorát nem is álmodhatunk, hogy valaha is bajnokok legyünk” – a DAC 2.0 elnöke a pénzekről, az NB I-ről, edzőbuktatásról és a 97 kilós kenyérről
10 éve irányítja a Sepsi OSK-t, a román élvonal egyetlen székely csapatát, bár korábban azt sem gondolta, hogy a másodosztályban lesz majd helyük. Csapatánál a játékosok buktatták meg László Csabát, akinek az utódja már sikeresen dolgozik, bár felpofozott egy futballistát is. Az NB I-ből csak akkor igazolna, ha jobb lenne a kiszemelt, mint a mostani játékosai, nagy tornát rendez, amire a Fradit, a DAC-ot és a Vidit is meghívná, azt pedig nem érti, Romániában miért éri ennyi támadás a klubját. Tilos passzolni Diószegi Lászlóval, a Sepsi pékségvezetőből lett elnök-tulajdonosával a magyarságról, a fociról, a Covidról és a pityókás rekord-kenyérről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz