Fotó: kerkida.net

Komoly igazolásra készül a Loki: Argentínából érkezhet az új csatár - itt a klub reakciója

Könnyen lehet, hogy a ciprusi kölcsönjátéka alatt remeklő Enzo Cabrera lebuktatta magát azzal, hogy DVSC-mezben kondizott. Hayk Hovakimyan sportigazgató azt elismerte, hogy találkozott a támadóval. A Lokival szóba hozták a diósgyőri Rudi Pozeg Vancast is, ám úgy tudjuk, nem igaz a klub érdeklődése.
Csakfoci.hu 2024. június 7., péntek 13:01
Fotó: kerkida.net
Könnyen lehet, hogy a ciprusi kölcsönjátéka alatt remeklő Enzo Cabrera lebuktatta magát azzal, hogy DVSC-mezben kondizott. Hayk Hovakimyan sportigazgató azt elismerte, hogy találkozott a támadóval. A Lokival szóba hozták a diósgyőri Rudi Pozeg Vancast is, ám úgy tudjuk, nem igaz a klub érdeklődése.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 7., péntek 13:01

A haon.hu szúrta ki, hogy a korábbi argentin utánpótlás-válogatott támadó, Enzo Cabrera a Loki dresszében edzett, hátán a 30-as mezszámmal és a saját nevével az Instagram-oldalára feltöltött sztori szerint. Ezt követően természetesen elindultak a találgatások a szurkolók körében, hogy a Newell's Old Boys szélsőként is bevethető játékosa minden bizonnyal a DVSC-hez igazolhat, ezért a Csakfoci megkereste a Loki sportigazgatóját, Hayk Hovakimyant az üggyel kapcsolatban.

– Személyes találkozásunk után elmondhatom, hogy Enzo nagy rajongója a Lokinak. Remélhetőleg egy nap együtt fogunk majd dolgozni – mondta az örmény szakember, akinek a szavaiból tehát annyi kiderül, hogy találkozott már Cabrerával, az átigazolási hírt viszont nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

Cabrera Loki-mezben kondizott. Fotó: haon.hu

Cabrera a Newells utánpótlásában nevelkedett, majd ott is mutatkozott be a felnőttek között a 2018-as idényben, összesen pedig 32 tétmérkőzésen lépett pályára az argentin csapatban. A csatár ezt követően a spanyol negyedosztályú CF Intercitynél, a máltai Birkirkaránál is megfordult kölcsönben, míg az előző szezont a ciprusi élvonalban szereplő Ethnikosznál töltötte, szintén kölcsönben - ott 39 tétmeccsen 18 gólt és 6 asszisztot jegyzett.

A különböző átigazolási pletykákkal foglalkozó közösségi oldalakon egy olyan hír is napvilágot látott, mi szerint a Diósgyőr szlovén játékosa, Rudi Pozeg Vancas iránt is érdeklődik a DVSC. A Csakfoci azonban úgy értesült, hogy erről szó sincs, a Lokinál nincs napirenden az egyszeres válogatott támadó középpályás szerződtetése.

Olvastad már?
NB II: Távozhat a Vasastól a korábbi alapember
Honlapunk értesülései szerint komoly esély van rá, hogy nyáron távozik a Vasastól Szivacski Donát.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz