Klubelnököt tiltott el hetekre az MLSZ - fegyelmi döntések

Az NB III-as klub egyik játékosát, a technikai vezetőjét és a klubelnököt is elveszítette a keddi fegyelmi bizottsági ülést követően.
Dudás Gábor 2019. október 15., kedd 18:08
Az NB III-as klub egyik játékosát, a technikai vezetőjét és a klubelnököt is elveszítette a keddi fegyelmi bizottsági ülést követően.
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 15., kedd 18:08

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) október 15-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu híre szerint.

NB III

Kelemen Gergő (Tállya), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott 2 és Radó Dániel (Bicske) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Réti István technikai vezető (Tállya), mert a mérkőzés lefújása után a játékvezető személyére sértő kifejezést használt a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4, Mihálszki Norbert elnök (Tállya), mert a mérkőzés lefújása után a játékvezető személyére sértő kifejezést használt a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4 és Medgyes Zoltán technikai vezető (Rákosmente), mert a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, majd a kiállítás után ezt két alkalommal újból megtette a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4 soron következő NB III férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Tállyát, mert a Füzesgyarmat elleni mérkőzésen két sportszakembere súlyosan sportszerűtlen magatartást tanúsított 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Női nagypályás bajnokságok és kupák

Kiamou Christianna Tzeint (Diósgyőr) 1 soron következő női felnőtt nagypályás Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Csirszki Martin Milán (Putnok), Bíró Péter (DEAC), Szabó Péter (Dabas) és Lippai Tibor (Tiszaújváros) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Sáhó Kristóf (Dunaújváros) és Andorka Kristóf (Testnevelési Egyetem) 1-1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

Putnok 12 és Tiszaújváros 14 ezer forint.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz