Király NB III-as csapatot szeretne

Az idén 10 éves szombathelyi Király Szabadidősport Egyesület megálmodója, Király Gábor szerint a labdarúgók igényei alakították a mostani profilt.
Privacsek András 2016. október 6., csütörtök 12:56
Az idén 10 éves szombathelyi Király Szabadidősport Egyesület megálmodója, Király Gábor szerint a labdarúgók igényei alakították a mostani profilt.
Szerző: Privacsek András 2016. október 6., csütörtök 12:56

A cél egy professzionális utánpótlásképző műhely, melyhez az alapok már megvannak. A nemzetközi tapasztalatokat hazai viszonyokra alakította, így a megerősített edzői stáb mellett, az erőnléti fejlesztésekre és a sérülés kezelésre is nagy hangsúly kerül. A gyerekek pedig jó közösségben edződnek és nevelődnek.

- Szabadidősport egyesületként indultunk Szombathelyen - kezdte Király Gábor. - 2007-től van labdarúgó szakosztályunk, szándékosan nem is akartam az elején azt létrehozni. Futás, kerékpár, kosárlabda, tenisz volt a kezdetekkor. Jó hangulatú baráti társaságok álltak össze, vitték a szakosztályokat, aztán, ahogy változott az életritmusuk és az összetétel, úgy erősödött vagy csendesült el a csapatok élete is. A labdarúgó szakosztály mögött azonban a kezdetektől tudatos munka zajlott, az volt a terv, hogy az élvonalbeli Haladás mellé legyen Szombathelynek egy NB III-as csapata is. Én mindent szeretek a nulláról felépíteni. Itt sem gyors sikert akartunk, hanem végigjárni a szamárlétrát. Megyei III-ban indultunk, majd megyei II. osztály és jelenleg megyei I. osztályban szerepel a felnőtt csapatunk. Lépésről lépésre haladtunk, és hiába a cél az NB III, akkor szeretnénk odakerülni, amikor az egyesület megérett rá. (kiralysportegyesulet.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz