Kiállítások, balhé, rendőrség és mentők - súlyos büntetés a megyeiben

Nem a játék miatt maradt emlékezetes a megyei másodosztályú ifimeccs.
Csakfoci Admin 2017. március 10., péntek 18:41
Nem a játék miatt maradt emlékezetes a megyei másodosztályú ifimeccs.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. március 10., péntek 18:41

Nem a játék, sokkal inkább a mérkőzést kísérő jelenségek miatt maradt emlékezetes a Pest megyei másodosztályban lejátszott Tápiógyörgye - Nagykőrösi Kinizsi FC U 19-es mérkőzés. A találkozón három játékos is a kiállítás sorsára jutott, majd a lefújást követően elszabadultak az indulatok. A két csapat egy-egy futballistája kezdte a dulakodást, amihez néhány néző is csatlakozott. A vendégcsapat három játékosa a verekedésben olyan sérüléseket szenvedett, hogy a mentőket is ki kellett hívni, valamint a rendőrök is megérkeztek a helyszínre.

A szurkolói rendbontást, mint fegyelmi vétséget az MLSZ hatályos Fegyelmi Szabályzata büntetni rendeli, erre tekintettel az MLSZ PMI Fegyelmi Bizottsága az FSZ III. fejezet 37. § (3) bekezdés f) pontja alapján 2017. március 13-tól április 16-ig minden bajnoki és hivatalos mérkőzés rendezésétől eltiltotta a Tápiógyörgye KSK sportszervezetét - számol be róla a Pest megyei igazgatóság honlapja.

A Tápiógyörgye fellebbez az ítélet ellen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz