Az Újpest is szektorlezárással bűnhődik; brutális könyöklés miatt kapott eltiltást a rutinos magyar középpályás - videó

Szektorlezárással büntette az MLSZ az Újpest együttesét, míg a Szeged korábbi NB I-es középpályása négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
Póczik Dávid 2023. február 15., szerda 9:52
Szektorlezárással büntette az MLSZ az Újpest együttesét, míg a Szeged korábbi NB I-es középpályása négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott.
Szerző: Póczik Dávid 2023. február 15., szerda 9:52

Az Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága (FEB) megtartotta újabb ülését február 14-én kedden, ahol az alábbi határozatokat hozta meg a hétvégi fordulókkal kapcsolatban.

NB I

A FEB összevont eljárás alapján az Újpest FC-t a Honvéd elleni hazai és az FTC elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, konkrét személy szidalmazása, pirotechnikai eszközök használata és rasszista megnyilvánulás)  pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a sportszervezet 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén a Szusza Ferenc Stadion  „D” lelátórész  „D4” szektorának a lezárását - olvasható az mlsz.hu-n.

Hámori Tamás, az Újpest FC cserekapusa 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

NB II

Szakály Dénes (Szeged 2011) 4 mérkőzésre szóló eltiltást kapott, miután a Haladás elleni összecsapáson durván odavágott könyökkel a szombathelyi ellenfelének.

Füredi Szabolcs (Kozármisleny) 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Serafimov Nikola (MOL Fehérvár) és Devecseri Szilárd (Haladás) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Olvastad már?
Komoly bejelentéseket hozott az átigazolási időszak utolsó napja az NB I-ben - a téli transzferidény összes infója egy helyen
Ha napközben nem tudtad minden hírünket az oldalunkon, illetve folyamatosan frissülő rovatunkban elolvasni, akkor itt mindent megtalálsz egy helyen a téli átigazolási piac utolsó napjának magyar eseményeiről. Öt perc alatt átfuthatod a történéseket, de ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor a linkekre kattintva a teljes sztorikat is elolvashatod!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz