Fotó: dac1904.sk

Két Fradi-játékosról is tárgyal a DAC: "6-8 minőségi labdarúgóra van szükségünk"

Dunaszerdahelyen féltucatnyi igazolással terveznek, köztük két ferencvárosi futballistával.
Csakfoci.hu 2023. június 10., szombat 9:12
Fotó: dac1904.sk
Dunaszerdahelyen féltucatnyi igazolással terveznek, köztük két ferencvárosi futballistával.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. június 10., szombat 9:12

Jan Van Daele, a szlovák bajnokságban második helyen végzett, így Európa Konferencia Liga-induló Dunaszerdahely sportigazgatója az átigazolási tervekről nyilatkozott.

- Mindegyik formáció megerősítésén intenzíven dolgozunk, ám különféle objektív okok miatt, mint a szabadságok vagy az asszociációs időszak, nehéz volt az orvosi ellenőrzésekre elhozni a játékosokat. Bízom azonban benne, hogy néhány nap múlva bejelentjük az első érkezőket. Kapust, középső védőket, középpályásokat és szélsőket keresünk, továbbá a támadósorunk is erősítésre szorul. A kiválasztáskor a múlt idény tapasztalataiból és a mostani célkitűzéseiből indulunk ki, amely során nemcsak a bajnokságban, de a hazai és az európai kupasorozatban is sikeresek akarunk lenni.

A Ferencvárossal folytatódnak a tárgyalások Gavrić és Szánthó maradását illetően. Adott egy tizenkét-tizenhárom játékosból álló gerinc, de további hat-nyolc minőségi labdarúgóra van szükségünk ahhoz, hogy versenyképesek legyünk

- mondta a belga sportvezető.

A 22 éves szerb szélső, Zeljko Gavric tavaly nyáron került kölcsönbe Dunaszerdahelyre, 16 tétmeccsen 4 gól és 2 gólpassz volt a mérlege az ezüstérmes alakulatban. A szintén 22 éves Szánthó Regő 30 meccsen kapott bizalmat, 5 gólig és 2 gólpasszig jutott valamennyi sorozatot figyelembe véve.

Egy új DAC-játékos már be is futott

A DAC már be is jelentett egy új igazolást, a kétszeres cseh válogatott Filip Kaša a védelem megerősítésére érkezett Viktoria Plzentől, kétéves szerződést írt alá a csallóközi gárdával a 29 éves futballista.

Olvastad már?
NB I: A DAC-ból érkező fiatal magyar játékos lehet a Kecskemét újabb nagy fogása
A csakfoci.hu információi szerint a 20 éves Szendrei Ákos Dunaszerdahelyről az NB I ezüstérmeséhez kerülhet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz