Kerkezt dupla áron adhatja el a klubja a Premier League élcsapatának - sajtóhír

Angliai sajtóhírek szerint a magyar válogatott balbekket a Chelsea is ostromolhatja a nyáron. 
Csakfoci.hu 2024. június 9., vasárnap 20:13
Angliai sajtóhírek szerint a magyar válogatott balbekket a Chelsea is ostromolhatja a nyáron. 
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 9., vasárnap 20:13

Többször is beszámoltunk már arról brit lapinformációk alapján, hogy a Bournemouth magyar játékosa, Kerkez Milos a Premier League-en belül válthat klub, és hogy a Manchester United tűnik a legesélyesebb befutónak az ügyében.

Úgy tűnik azonban, hogy egy másik nagymúltú gárda, a PL 6. helyén végzett Chelsea is erősen érdeklődik Kerkez iránt: a GiveMeSport nemrég betekintést nyert a Chelsea nyári átigazolási terveibe, és lap információi szerint a balhátvéd poszt kiemelt fontosságú a nyugat-londoniak számára. A Chelsea a megfelelő kiszemelt keresése során a Bournemouth játékosáig, Milos Kerkezig is "eljutott", és a 20 éves magyar válogatott futballistával állítólag már tárgyalt a klub - erről egyébként semmiféle megerősítő információ nem érkezett más forrásból.

A GiveMeSport szerint a Bournemouth 35 millió font körüli összegre értékeli Kerkezt - ez több mint a kétszerese annak, amit tavaly az AZ Alkmaarnak fizettek érte.

Angliában töltött eddigi ideje alatt Kerkez 33 alkalommal lépett pályára a Bournemouth színeiben, és egy asszisztot jegyzett.

Olvastad már?
Fordulat: Maradhat klubjánál a magyar bajnok csatár - de ennek ára van
Izraeli sajtóhírek szerint még lehet esély arra, hogy Koszta Márk a következő idényt is a Maccabi Bnei Rainánál tölti majd.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz