Keményen belehúzott a magyar válogatott: Jön az olimpiai ezüstérmes is

A tavaly olimpiai ezüstérmes svéd, valamint a dán, az ukrán és a horvát csapattal került egy világbajnoki selejtezőcsoportba a magyar női labdarúgó-válogatott.
Dudás Gábor 2017. április 25., kedd 15:18
A tavaly olimpiai ezüstérmes svéd, valamint a dán, az ukrán és a horvát csapattal került egy világbajnoki selejtezőcsoportba a magyar női labdarúgó-válogatott.
Szerző: Dudás Gábor 2017. április 25., kedd 15:18

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának keddi beszámolója szerint Markó Edina együttese a keddi, nyoni sorsolást a negyedik kalapból várta, s a 4-es számú csoportba került.

 

A hét csoportgyőztes kijut a 2019-es franciaországi világbajnokságra, míg a négy legjobb csoportmásodik kétfordulós, oda-visszavágós rájátszásban dönti el, melyik válogatotté lesz az utolsó európai hely. Az MLSZ honlapja megjegyzi, meglepetés lenne, ha a magyar válogatott megszerezné az első két hely valamelyikét.

A selejtezősorozat szeptember 11-én kezdődik és egy évig tart. (MTI)

.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz