Kapós a korábbi magyar NB I-es edző

Mátyus János neve több NB II-es és NB III-as klubnál is felmerült a bajnoki rajt előtt, a 47 éves szakember azonban egyelőre továbbra is csapat nélkül van.
Privacsek András 2022. augusztus 7., vasárnap 12:41
Mátyus János neve több NB II-es és NB III-as klubnál is felmerült a bajnoki rajt előtt, a 47 éves szakember azonban egyelőre továbbra is csapat nélkül van.
Szerző: Privacsek András 2022. augusztus 7., vasárnap 12:41

Úgy tudjuk, hogy több klub is érdeklődött Mátyus iránt a nyári időszakban. Az edző neve többek között azért is merülhetett fel nem egy magyar csapatnál, mert előszeretettel dolgozik fiatal játékosokkal. Korábbi állomáshelyein bátran adott lehetőséget fiatal tehetségeknek.

Nála robbant be például a Haladásnál 18 évesen és kezdte el ontani a gólokat Tóth-Gábor Kristóf, akire azonnal lecsapott a Honvéd, de Mocsi Attilát is említhetjük, aki 20 évesen a Hali alapembere volt, jelenleg a ZTE játékosa vagy éppen Tóth Dávid, aki védő létére Szombathelyen gólokat és gólpasszokat jegyzett és ma már a Kecskeméttel az élvonalban szerepel.

Máyus korábban az NB I-ben dolgozott a Lombard Pápánál, Nyíregyházán, majd 2019 végén kiesőhelyen vette át és benntartotta az NB II-ben a Haladást. Tavaly ősszel a Sopront irányította.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz